Mehiläinen NEOn koulutukset

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry ja Mehiläinen NEO Turussa ovat tehneet yhteistyötä usean vuoden ajan. Yhteistyön tavoitteena on vähentää varsinaissuomalaisten urheilijoiden ja liikkujien urheilu- ja rasitusvammoja koulutuksen ja oikea-aikaisen hoitoon hakeutumisen avulla. Yhteistyön kautta LiikUn mahdollisuudet edullisten koulutusten tarjoamiseen - myös suoraan urheilijoille - paranevat merkittävästi.

Mehiläinen NEO:n asiakkaita ovat kaiken ikäiset tuki- ja liikuntaelinvaivoista ja vammoista kärsivät. Vaivat ovat useimmiten peräisin työstä, urheilusta tai muista vapaa-ajan harrastuksista.

 

Urheilu Mehiläisen ja LiikUn valmennus- ja terveysseminaari 13.-14.4.2019 

Seminaari on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi. 

Silja Galaxy, aamulähtö

Horisontissa siintää inspiroivien ja asiantuntevien puheenvuorojen lisäksi käytännönläheisiä työpajoja. Aiheina on mm. uni, palautuminen, lihashuolto ja -tasapaino, urheiluvammat sekä psyykkinen valmennus.

Early bird-liput myynnissä 1.3.2019 asti. 

Hinnat/hlö:

Matka kahden hengen B-hytissä 135 € (norm. 155 €) per henkilö

Matka kahden hengen A-hytissä 145 € (norm 165 €) per henkilö

Hinta sisältää aamiaisen, lounasbuffetin, illallisen, koulutukset sekä laivamatkan.

Paikkoja on rajoitetusti. Voimme ottaa mukaan 150 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 15.3.2019 mennessä.

Ohjelma:

Veikka Gustafsson – Tavoitteiden saavuttaminen

Veikka on Suomen tunnetuin ja kansainvälisestikin hyvin arvostettu vuorikiipeilijä. Hän on ensimmäisenä suomalaisena noussut Mount Everestin huipulle ja on 17:s ihminen maailmassa, joka on kiivennyt kaikille 14:lle yli 8 000-metriselle vuorelle. Veikka onkin tiivistänyt, että sisulla ja kovalla yrittämällä pääsee aika pitkälle. Erittäin haastavissa olosuhteissa selviytyminen on vaatinut vastuun kantamista, tiimityötaitoja, riskien hallintaa ja ennen kaikkea kristallin kirkkaita tavoitteita.

Jussi Rantanen – muuttuva urheiluvakuuttaminen

Jussi on lihasvammojen hoidosta väitellyt lääketieteen tohtori ja dosentti, Urheilu Mehiläisen vastuulääkäri sekä entinen kilpapurjehtija. Yli 25 vuoden kokemus urheiluvammojen hoidosta sekä urheilija- ja seurayhteistyöstä, niin harraste kuin ammattitasolla on vaatinut häneltä syvällistä paneutumista urheiluvakuuttamiseen.

Marko Yrjövuori – Huippusuorittajan jaksaminen

Marko toimii Urheilu Mehiläisessä valmennuksen asiantuntijana ja pitää vastaanottoa mm. Mehiläinen NEO:ssa. Marko on työskennellyt Yhdysvalloissa vuosia mm. NHL-joukkueissa ja NBA:n fysiikkavalmentajana sekä valmentanut lukuisia kansainvälisiä ja kotimaisia huippu-urheilijoita.

Työpajat

A. Valmennuksen erityisasiantuntija Marko Yrjövuori Uni - palautuminen – jaksaminen.

B. Psykologi Sebastian Björkstrand Psyykkinen valmennus – Miten mieli toimii ja mitä urheilijan ja valmentajan on siitä tiedettävä.

C. Kliinisen fysiologian erikoislääkäri Petri Kallio Urheilijan ylikuormitus – miten tunnistan, hoidan ja ehkäisen.

C. Fysioterapeutti Jarmo Kari Kasvuikäisen urheilijan kuormituskivut ja niiden huomiointi valmennussuunnittelussa.

B. Ortopedi Ilmo Helttula  Selän rasitusvammojen ennaltaehkäisy, olkapään vammat sekä lajiin paluu.

A. Ortopedi Juha-Pekka Vuori Alaraajavammojen ennaltaehkäisy, hoito ja paluu lajiin.

A. Fysioterapeutit Pinja Hotanen, Kaisla Vasankari ja Mikko Tähkäpää  Faskiahuollosta apua lihaskireyksiin.

B. Fysioterapeutit Tom Kåla, Toni Vekka ja Joni-Petteri Malka Kinesioteippauksen perusteet. Kinesioteippauksella voidaan parantaa suoritusta ja nivelten toimintaa sekä tukea kuntoutusta.

C. Fysioterapeutit Carl Husso, Laura Iire ja Mikko Kitula Vartalon hallinta ja sen mittaaminen.

Esittelyssä TE3 PRO DIGITAL TRAINING STICK.

Ilmoittautumiseen tästä.