LiikU tarjoaa urheilijolle testauspalveluita, koulutusta ja tietoa ajankohtaisista asioista.

Urheilijan polku
Urheilijan Polulla kuvataan urheilijan matkaa lapsuudesta huippuvaiheeseen. Polku luo kuvaa eri vaiheissa olevien toimijoiden rooleista ja yhteistyötarpeista. Urheilijan polun lajikuvaus kertoo konkreettisesti sen, mitä taitoja, harjoitusmääriä ja valmennuksen sisällön painopisteitä polulla tulisi eri ikävaiheissa olla. Urheilijat etenevät polulla yksilöllisten taipumustensa ja harjoitustaustojensa mukaisesti. Urheilijan Polku on työstetty valmiiksi noin 50 lajissa. Julkaistut Urheilijan Polut 

Urheilijan polun eri vaiheisiin on koottu asiantuntijatyönä kuvaus tavoitteista, sisällöistä ja toimenpiteistä. Täältä löydät lisää ohjelmista lapsuusvaihe, valintavaihe ja huippuvaihe.   

Testausta urheilijoille

Säännöllisen testauksen ja arvioinnin avulla seurataan eri ominaisuuksien kehittymistä. Testien ja arvioinnin tavoitteena on urheilijan yksilöllisten harjoituksellisten tarpeiden kartoittaminen, harjoittelun optimointi, lajissa kehittyminen, tulosten maksimointi ja terveenä pysyminen. LiikUn testauspalveluista löytyy:

  • InBody720-laitteella mittaat helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti kehon koostumuksen. InBody-mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. InBody720 soveltuukin erinomaisesti urheiluvalmennukseen.
  • Firstbeat Sports auttaa harjoittelun ja palautumisen optimoinnissa. Se ohjaa urheilijat ja joukkueet parempiin suorituksiin. Joukkueurheilussa tehokkuutta valmennukseen – paranna jokaisen pelaajan suorituskykyä ja palautumista. Yksilöurheilussa esim. urheilijan sykeanalyysi kuormituksen ja palautumisen seurantaan. 

 

Antidoping
SUEK toimii LiikUn kumppanina antidoping työssä.