Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittiin alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot.

Gaala on vuosien saatossa noussut alueen merkittävimmäksi palkitsemisjuhlaksi. Gaalaan mahtui tänä vuonna mukaan 700 urheilun ystävää. LiikU on perinteisesti palkinnut liikunnan ja urheilun parissa toimivia taustahenkilöitä Vuoden Seuratyöntekijän tunnuksella. Illan aikana palkittiin myös maakunnan paras urheilija vuosimallia 2016 ja muita Vuoden Valintoja.

Vuoden Urheilijana palkittiin seiväshyppääjä Wilma Murto. Vuoden Valmentajan palkinnon pokkasi Murtoa ja Minna Nikkasta valmentava Jarno Koivunen. Vuoden joukkueeksi valittiin Hurrikaani Loimaalta. Mukana oli myös huippuesiintyjiä mm. boogie woogien maailmancupissa menestynyt turkulainen Rock'n'Swing -tanssipari Juho Päivinen ja Mari Munne. Musiikista vastasi bilebändi Popkorn, jonka vierailevana solistina oli Pete Parkkonen. Gaalan juontajina toimivat Lola Odusoga ja Tapio Suominen.

LiikUn puheenjohtaja Pasi Kosken sanoin: ”Gaala on kompakti tapa juhlistaa ja kiittää upeita toimijoita ja urheilijoita hienosti tehdystä työstä. Samalla se on toimiva ja tunnelmallinen keino koota samanhenkisiä ihmisiä lajista ja taustasta riippumatta yhteiseen iltaan.”

Lisätiedot:  
www.liiku.fi/urheilugaala

Sofia Kylä-Lassila
sofia.kyla-lassila@liiku.fi
040 9000 847