Varsinais-Suomen Urheilugaala juhlittiin 19.3.2022

Upea Varsinais-Suomen Urheilugaala juhlittiin yhden virtuaalivuoden jälkeen jälleen perinteiseen tapaan laajan sporttiperheen kesken Gatorade Centerillä. Tapahtuma oli onnistunut ja keskiössä olivat tärkeimmät ihmiset eli palkittavat. Illan aikana lavalle nousivat vuorollaan muun muassa Vuoden 2021 palkitut seuratyöntekijät, urheilukulttuurin edistäjät sekä varsinaissuomalaisen urheilun kunniagalleriaan, Hall of Fameen nostetut ihmiset. Illan huipensi Vuoden urheilijan palkitseminen. Alla olevien linkkien kautta pääset katsomaan kaikki Gaalassa palkinnon saaneet. 

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkitut vuoden seuratyöntekijät 

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkitut 2010-2021 

 

Turkulainen tapahtumatekniikkayritys Rajupaja on toiminut jo usean vuoden ajan Urheilugaalojen yhteistyökumppanina niin Varsinais-Suomessa kuin Satakunnassakin. Viimeiset neljä vuotta VSUG:n pääyhteistyökumppaneihin ja työnyrkkiin on kuulunut myös saman yritysperheen kuvatuotantoyritys RajuLive. 

  

- Urheilugaala on tietysti iso tuotanto, mutta meiltä löytyy ääni-, valo-, rakenne- ja erikoisefektiratkaisut tapahtumaan kuin tapahtumaan. Oli kyse sitten yhden mikrofonin seminaarista tai isosta juhlaottelusta, niin meiltä saa kaiken tarvittavan yhden luukun periaatteella tekniikasta somistusten ja kalusteiden kautta kuvaamiseen asti, kertoo Rajupajan Sami Tarkia. 

  Rajupajan ja RajuLiven logot ovat muutenkin tuttuja urheilupiireistä. Yritykset toimivat monien tapahtumien ja seurojen yhteistyökumppaneina niin otteluiden kuin seurojen muidenkin tapahtumien sekä kuvausten ja striimausten tiimoilta. 

  - Me ollaan urheiluhulluja ja halutaan olla urheilussa mukana. Me olemme monesti myös yhteistyökumppanina näkyvästi esillä näissä tapahtumissa. Se on meille arvo sinällään, mutta tietysti myös tärkeä markkinointikanava, kommentoi Jani Nieminen RajuLiveltä. 

  On ehdottoman tärkeää, että tapahtumien järjestämisessä on mukana luotettavia ja asiansa osaavia kumppaneita. Yhteistyötaidot, ennakointi ja joustavuus äkillistä reagointia vaativissa tilanteissa ovat valttia. 

  - Kaikesta näkee, että Rajupajalle ja RajuLivelle tapahtuman onnistuminen ja tyytyväiset asiakkaat ovat numero yksi, toteaa gaalan tuottaja Tino-Taneli Tanttu 

  

  

Rajupaja Oy                                  RajuLive Oy 

Sami Tarkia                                   Jani Nieminen 

040 5863605                                 044-0432116 

sami@rajupaja.fi                        jani@rajulive.fi  

www.rajupaja.fi                            www.rajulive.fi