Satakunnan Urheilugaala 14.5.2022

Vuonna 2022 satakuntalainen urheiluyhteisö kokoontuu jälleen juhlistamaan maakunnan urheiluhetkiä menneeltä kaudelta. Nämä hetket ovat syntyneet urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta, unohtamatta tietenkään taustajoukkojen ja valmentajien merkittävää panosta. Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla!

Satakunnan Urheilugaala siirtyy toukokuulle  

Tiedote 3.1.2022  

Koronatilanteen vuoksi Satakunnan Urheilugaalaa ei järjestetä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 29.1.2022.

Olemme seuranneet tiiviisti koronatilanteen kehittymistä. Turvallisuus ja vastuullisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Pidämme tärkeänä, että urheilu saa ansaitsemansa arvostuksen ja siksi haluamme, että paikalla on palkinnonsaajien lisäksi yleisöä.  

Satakuntalainen urheilu ja urheilufanit ansaitsevat ilman muuta juhlansa. Takana on upea ja menestyksekäs satakuntalaisurheilun vuosi. Uusi päivämäärä gaalalle on lauantai 14.5.2022 ja paikkana tutusti Cygnaeuksen juhlapalvelukeskus Porissa.  

Viime kerran hyvien katsojalukujenkin kannustamana Yle areena tulee myös välittämään osan gaalasta kotikatsomoihin.   

Kutsuvieraat ja ostetut illallispaikat 

Suunnitelmien muutos vaikuttaa tietenkin moneen asiaan. Gaalaan ilmoittautuminen on toistaiseksi suljettu. Ilmoittautuminen tullaan avaamaan uudelleen tammikuun aikana. 

”Tulemme kontaktoimaan tämän viikon aikana erikseen jokaisen illallispaikkoja ostaneen tahon, oli sitten kyse yksityishenkilöstä, seurasta tai yrityksestä. Palkittaville ja muille kutsuvieraille annamme myös tarkemmat ohjeet gaalaan liittyvistä järjestelyistä tämän viikon aikana”, sanoo Satakunnan Urheilugaalan tapahtumatuottaja Jurkka Virtala LiikUsta. 

”Haluamme kiittää Satakunnan Urheilugaalan pitkäaikaisia kumppaneitamme tuesta ja ymmärryksestä tässä tapahtumien järjestämiselle haastavassa tilanteessa. Yhteistyökumppaneiden pysyminen rinnallamme on ensiarvoisen tärkeää, jotta urheilun arvostus ja kiittämisenkulttuuri jatkaa eloaan. Urheilu on täynnä tunnetta. Sitä tunnetta ja iloa haluamme tänäkin vuonna elää yhdessä – muutoksista huolimatta.” 

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti noudattamalla viranomaisten ohjeistusta. Gaalan sivuilta näet järjestämishetkellä olevat ajankohtaiset ohjeet ja määräykset.

Lisätietoa Satakunnan Urheilugaalan omilta sivuilta!

 

Ilmoittautuminen vuoden 2022 gaalaan on päättynyt.

6.2.2021 GAALASSA PALKITUT

Tämän linkin takaa löydät  illan palkitut henkilöt
 

AARON KANGAS SATAKUNNAN VUODEN URHEILIJA 2020

 

Aaron Kangas palkittiin lauantai-iltana Satakunnan Urheilugaalassa maakunnan vuoden 2020 urheilijaksi!

Aaron heitti kerralla maailmantilaston kakkoseksi ja Suomen mestariksi. Heitto tuli hieman yllätyksenä heittäjälle itselleenkin. Rauhallinen ja määrätietoinen moukarinheittäjä pitää monipuolista harrastus- ja lajitaustaansa tärkeänä seikkana, kun tavoittelee maailman huippua.

Elämänura palkintona jaettava Uno -palkinto luovutettiin Matti ”Mölli” Keinoselle.


Kiitos kaikille Satakunnan Urheilugaalan 2021 katselijoille ja yhteistyökumppaneille!