Satakunnan Urheilugaala 6.2.2021

Vuonna 2021 satakuntalainen urheiluyhteisö kokoontui jälleen juhlistamaan maakunnan urheiluhetkiä menneeltä kaudelta. Nämä hetket ovat syntyneet urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta, unohtamatta tietenkään taustajoukkojen ja valmentajien merkittävää panosta. Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla!

SATAKUNNAN URHEILUGAALA 2021 YLE AREENASSA

Rajoitukset määrittivät viime vuotta ja moni urheilun ja liikunnan parissa toimiva on joutunut mukautumaan uusiin olosuhteisiin. Samaa kaavaa noudatti myös tämänkertainen urheilugaala mukautuen tilanteeseen jotta pääsimme juhlistamaan urheilun ja liikunnan parissa tärkeää työtä tehneitä.

Liikunnan ja urheilun toimijat ovat kiitoksensa ja juhlansa ansainneet. Maakuntakierroksella haastateltiin palkitut ja luovutettiin palkinnot, jotka taltioitiin, osa haastatteluista tehtiin verkon kautta. Taltioinnit editoitiin ja näytettiin livelähetyksessä, joka lähetettiin suorana Yle areenasta. Gaalalähetys on ainakin kuukauden ajan katsottavissa täältä

 

6.2.2021 GAALASSA PALKITUT

Tämän linkin takaa löydät  illan palkitut henkilöt
 

AARON KANGAS SATAKUNNAN VUODEN URHEILIJA 2020

 

Aaron Kangas palkittiin lauantai-iltana Satakunnan Urheilugaalassa maakunnan vuoden 2020 urheilijaksi!

Aaron heitti kerralla maailmantilaston kakkoseksi ja Suomen mestariksi. Heitto tuli hieman yllätyksenä heittäjälle itselleenkin. Rauhallinen ja määrätietoinen moukarinheittäjä pitää monipuolista harrastus- ja lajitaustaansa tärkeänä seikkana, kun tavoittelee maailman huippua.

Elämänura palkintona jaettava Uno -palkinto luovutettiin Matti ”Mölli” Keinoselle.


Kiitos kaikille Satakunnan urheilugaalan 2021 vieraille ja yhteistyökumppaneille!