Satakunnan Urheilugaala 4.2.2023

Vuonna 2023 satakuntalainen urheiluyhteisö kokoontuu jälleen juhlistamaan maakunnan urheiluhetkiä menneeltä kaudelta. Nämä hetket ovat syntyneet urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta, unohtamatta tietenkään taustajoukkojen ja valmentajien merkittävää panosta. Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla!

Lisätietoa Satakunnan Urheilugaalan omilta sivuilta!

14.5.2022 GAALASSA PALKITUT

Tämän linkin takaa löydät  illan palkitut henkilöt
 

Matti Mattson Satakunnan vuoden urheilija 2021

Matti Mattson palkittiin lauantai-iltana Satakunnan Urheilugaalassa maakunnan vuoden 2021 urheilijaksi! Mattsson otti viime vuonna Tokion olympialaisissa pronssimitalin 200 metrin rintauinnista. Matti on esikuva monille urheilijoille, ei pelkästään uimareille. Arvot johdattelevat päivittäin valintoihin, joita teemme ja Matilla arvot ovat timanttia. Hän omistautuu määrätietoisesti urheilijaelämään, mutta asiat urheilun ulkopuolella - perhe tärkeimpänä, tasapainottavat Matin arkea ja saavat ajatukset muualle. Sanonta “vähemmän on enemmän” toimii silloin, kun kivijalka on rakennettu vahvaksi ja arvot ovat kohdillaan. Matilla ne ovat. Vuoden urheilija. Satakunnan Osuuskauppa muisti Urheilugaalassa Matti Mattsonia merkittävällä stipendillä.

Satakunnan urheilugaalassa elämänura -palkinnon vastaanotti liikuntaneuvos Eila Mikola. Hän on aikaansaanut urheilun parissa mittavia tuloksia urheilijana, valmentajana ja taustavaikuttajana. Eila Mikola menestyi, teki Suomen ennätyksiä ja voitti oman lajinsa Ruotsi-ottelussa kahdeksan kertaa. Hän toimi seurajohtajana ja taustavaikuttajana sekä teki yli 30 vuoden uran valmentajana. Kun eläkepäivät koittivat, kilpailukipinä syttyi jälleen ja menestyksekäs ura aikuisurheilussa jatkuu edelleen. Kuten sana Elämänura jo kertoo, on Eila antanut poikkeuksellisen merkittävän panoksen elämästään urheilulle.

Kahdeksannen kerran järjestetty Satakunnan Urheilugaala onnistui hienosti. Gaala-iltaa oli viettämässä lähes 400 osanottajaa Porin Cygnaeuksen koulun juhlapalvelukeskuksessa. Tilaisuuden järjesti Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, kumppaneinaan Porin ja Rauman Urheilutoimittajien kerhot sekä Porin kaupunki. Lisäksi illan järjestelyissä oli mukana useita yhteistyökumppaneita.


Kiitos kaikille Satakunnan Urheilugaalan 2021 katselijoille ja yhteistyökumppaneille!