Varsinais-Suomen Urheilugaala 1.2.2020

SUURI KIITOS KAIKILLE MUKANAOLLEILLE - ENSI VUONNA NÄHDÄÄN!

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa haluamme kiittää ja kannustaa arvokasta seuratyötä tekeviä, mutta myös huomioida urheilullista menestystä niittäviä oman elämänsä sankareita. Gaala kokoaa yhteen tahot, tekijät ja teot Varsinais-Suomen alueella. Ollaan yhtä suurta tiimiä - urheilu ja liikunta!

” Jo seitsemättä kertaa järjestettävälle gaalalle oli jälleen tilaus, sillä yli 850 liikunnan ja urheilun ystävää kokoontui Logomoon juhlistamaan menneen urheiluvuoden sykähdyttävimpiä hetkiä. Ilman urheilijoiden hienoja menestystarinoita, luotettavia yhteistyökumppaneita, osaavaa henkilöstöämme ja vapaaehtoisia näin hienoa yhteistä juhlaa tuskin oltaisi pystytty järjestämään”, kiittelee LiikUn tapahtumatuottaja Anna Blomroos.

Kaapo Kakko – Vuoden varsinaissuomalainen Urheilija

Kaapo Kakon huikea viime vuosi on saanut ansaitun huomionsa. Varsinais-Suomen Urheilugaalassa Kakko palkittiin Vuoden Urheilijana. Valtakunnan Urheilugaalassa hänet palkittiin Vuoden Nuorena Urheilijana ja Läpimurto -palkinnolla.

Varsinais-Suomen urheilun Hall of Fame -kunniagalleriaan liitettiin ensimmäinen yhteisöjäsen

Unohtumattomat urheiluhetket kannustavat, kasvattavat ja tarjoavat esikuvia. Näiden unohtumattomien hetkien varjelemiseksi ja vaalimiseksi on perustettu Varsinais-Suomen urheilun Hall of Fame -kunniagalleria.

Tänä vuonna kunniagalleriaan liitettiin olympiavoittajat Harri Larva ja Kaarlo Mäkinen. Urheilijoiden lisäksi Turun Sanomat nostettiin kunniagalleriaan ensimmäisenä yhteisöjäsenenä. Turun Sanomat on ollut merkittävästi tukemassa varsinaissuomalaista liikunta- ja huippu-urheilukulttuuria jo sadan vuoden ajan. Lue lisää täältä!

Palkitut Varsinais-Suomen Urheilugaalassa 2020.

Koostevideo illan tunnelmista ja kuvia gaalasta pääset katselemaan sivupalkista.

Varsinais-Suomen Urheilugaala 2020 esite