Varsinais-Suomen Urheilugaala 29.1.2022

Varsinais-Suomen Urheilugaala tarjoaa unohtumattomia hetkiä liikunnan ja urheilun saralla, kokoaa yhteen koko maakunnallisen sporttiperheen ja palkitsee vuoden 2021 parhaat urheilijat sekä vaikuttajat. Varsinais-Suomen Urheilugaala on kokonaisvaltainen show ja elämys, joka ei jätä kylmäksi. Viime vuosina gaala on myyty loppuun hyvissä ajoin, joten ole nopea!

Varsinais-Suomen Urheilugaalan illalliskorttien ja pöytien myynti on auennut!

Voit ostaa Varsinais-Suomen Urheilugaalaan yksittäisiä illalliskortteja tai varata oman pöydän urheiluseurallesi, kunnalle, yritykselle tai kaveriporukalle. Huomioithan, että illallispöydät ja illalliskortit myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varsinais-Suomen Urheilugaala on viime vuosina myyty loppuun hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, joten varmista paikkasi Suomen suurimmassa maakuntagaalassa nopeasti!

Hinnat:

Illalliskortti: 119 euroa
6 hengen oma pöytä: 690 euroa (sis. 6 kpl illalliskortteja)
12 hengen oma pöytä: 1350 euroa (sis. 12 kpl illalliskortteja)
18 hengen oma pöytä: 2000 euroa (sis. 18 kpl illalliskortteja)

Varsinais-Suomen Urheilugaala 2022 - ilmoittautuminen ja illalliskorttien ostaminen

 

VIIME VUONNA URHEILUGAALAA JUHLITTIIN VIRTUAALISESTI

Vuoden 2021 Urheilugaaloja juhlittiin koronapandemian vuoksi virtuaalisesti yhtälailla Varsinais-Suomessa, kuin valtakunnallisestikin. Striimausta seurasi livelä yli 5000 liikunnan ja urheilun ystävää, joten poikkeusoloista huolimatta Urheilugaalan henki oli vahvasti läsnä.

Katsojien ei tarvinnut tyytyä vain seuraamaan gaalaa kotisohvilta, sillä heidän oli myös mahdollisuus olla osa suoraa lähetystä. Vuoden alussa varsinaissuomalaiset urheiluseurat oli haastettu mukaan Suomen suurimpaan TikTok -tanssiin. Seurat, joukkueet tai treeniryhmät, jotka olivat lähettäneet videoimansa tanssin, näkivät itsensä livelähetyksessä. Suorassa lähetyksessä pystyi myös äänestää vuoden 2020 sykähdyttävintä urheilutapahtumaa, lähettää somekuvia kotikatsomoista tai onnitella menestyneitä urheilijoita chatin välityksellä.

Varsinais-Suomen Urheilugaalan 2021 tunnelmat on tiivistetty reiluun kahteen minuuttiin. Katso video https://fb.watch/4xcUfDOSti/

Varsinais-Suomen Urheilugaalan järjesti Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.  Järjestäjäkumppaneina toimivat Turun Urheilutoimittajien Kerho ry ja Turun kaupunki.

Onnittelut Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkituille ja kiitos kaikille gaalaa seuranneille sekä yhteistyökumppaneille!