Varsinais-Suomen Urheilugaala 31.1.2021

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa kiitettiin ja kannustettiin arvokasta seuratyötä tekeviä, mutta myös huomioitiin urheilullista menestystä niittäviä oman elämänsä sankareita. Gaala kokosi yhteen varsinaissuomalaiset tahot, tekijät ja teot juhlimaan menneen urheiluvuoden sykädyttävimpiä hetkiä. Oltiin yhtä suurta tiimiä - urheilu ja liikunta!

VARSINAIS-SUOMEN URHEILUGAALAA JUHLITTIIN VIRTUAALISESTI

Tällä kertaa tiketit eivät loppuneet kesken, sillä Varsinais-Suomen Urheilugaalaa juhlittiin virtuaalisesti yhdessä yli 5000 gaalavieraan kanssa. Maakunnan suurimpaan urheilun respect-juhlaan pääsivät osaksi aivan kaikki halukkaat, kun tammikuun viimeisenä päivänä Rajupajan Turun studiossa toteuttava gaala lähetettiin suorana TV-lähetyksenä livekatsomo.fi -alustan kautta.

Katsojien ei tarvinnut tyytyä vain seuraamaan gaalaa kotisohvilta, sillä heidän oli myös mahdollisuus olla osa suoraa lähetystä. Vuoden alussa varsinaissuomalaiset urheiluseurat oli haastettu mukaan Suomen suurimpaan TikTok -tanssiin. Seurat, joukkueet tai treeniryhmät, jotka olivat lähettäneet videoimansa tanssin, näkivät itsensä livelähetyksessä. Suorassa lähetyksessä pystyi myös äänestää vuoden 2020 sykähdyttävintä urheilutapahtumaa, lähettää somekuvia kotikatsomoista tai onnitella menestyneitä urheilijoita chatin välityksellä.

Varsinais-Suomen Urheilugaalan 2021 tunnelmat on tiivistetty reiluun kahteen minuuttiin. Katso video https://fb.watch/4xcUfDOSti/

Varsinais-Suomen Urheilugaalan järjesti Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.  Järjestäjäkumppaneina toimivat Turun Urheilutoimittajien Kerho ry ja Turun kaupunki.

Onnittelut Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkituille ja kiitos kaikille gaalaa seuranneille sekä yhteistyökumppaneille!