Gaalatunnelmia vuoden 2022 gaalasta

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittiin alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot.

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilun, Turun Urheilutoimittajien kerhon ja yhteistyökumppanien isännöimässä gaalassa jaettiin perinteisesti tunnustusta vuoden 2021 aikana liikunnassa ja urheilussa ansioituneille henkilöille ja tahoille sekä palkittiin muun muassa maakunnan paras urheilija.

Tässä muutamia poimintoja palkituista, kaikki kategoriat ja palkinnonsaajat löydät alempaa löytyvän linkin takaa. Moukarinheittäjä Silja Kosonen valittiin Vuoden Nuoreksi Urheilijaksi. Vuoden Valmentajan palkinnon sai Raimo Helminen. Salo sai parikin mahtavaa palkintoa, kun Salon Vilpas valittiin Vuoden Joukkueeksi ja Power Cup 2021 Vuoden Urheiluteoksi. Gaalassa palkitaan paitsi urheiljoita, myös tärkeää työtä tekeviä seuratyöntekijöitä ja muita taustavaikuttajia ja muutoin aktiivisia tahoja, esimerkiksi Auramarine Oy palkittiin Maakunnan Aktiivisimpana työpaikkana. Gaalan juontajina toimivat Lola Odusoga ja Harri Moisio.

Varsinais-Suomen Hall of Fame -kunniagalleriaan nostettiin kolme rautaista varsinaissuomalaista: Lahja Salviander, Pentti Nikula ja Sakari Orava. Elämänura Uno -palkinnon sai Pekka Paakkanen.

Gaalatunnelmia vuodelta 2022 pääset katsomaan pariin minuuttiin tiivistettynä videolta:   https://business.facebook.com/vsurheilugaala/videos/1360767327741272/ 

V-S Urheilugaalassa palkitut