21.1.2021

Perinteisessä juhlagaalassa palkitaan Satakunnan parhaat urheilijat, merkittävimmät urheiluteot ja -taustavaikuttajat sekä liikunnanedistäjät edeltävän vuoden ansioista.

Koronarajoituksista huolimatta Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu haluaa varmistaa, että satakuntalainen urheilu tulee juhlituksi myös tänä vuonna. Turvallisuus ja vastuullisuus ovat toimintamme ytimessä, joten tuotamme Satakunnan urheilugaalan suorana nettilähetyksenä, ja tuomme urheilun juhlan sekä kiitokset urheiluväelle kaikkien satakuntalaisten koteihin. Gaalan juontajana toimii Rami Koivula.

Koronan takia emme voi kutsua suurta joukkoa yhteiseen juhlaan, mutta Satakunnan urheilugaalan on lähtenyt maakuntakierrokselle. Kierroksella luovutetaan palkinnot ja haastatellaan palkittavia. Haastatteluvideot nähdään suorassa Yle Areenan stream-lähetyksessä. Satakunnan urheilugaalan yhteistyökumppanit mahdollistavat tämän vuotisen gaalan toteutuksen.

Palkintovideoiden lisäksi pyydämme satakuntalaisilta urheiluseuroilta lyhyitä videoita seuran toiminnasta. Haluamme tuoda esiin gaalalähetyksessä satakuntalaisten seurojen monipuolisuutta ja aktiivisuutta tärkeässä roolissaan liikuttajina.

Tänä vuonna erilaisen gaalaillan voi viettää siis kotona, aina gaalaillallista myöten: pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on suunnitellut gaalamenun kotona nautittavaksi. Tästä ja muista gaalavalmisteluista saat tietoa Satakunnan urheilugaalan somekanavilta.

Facebook https://www.facebook.com/satakunnanurheilugaala/

Instagram satakunnanurheilugaala

www.satakunnanurheilugaala.fi