Varsinais-Suomen Urheilugaala juhlitaan sankoin joukoin 31.1.2021

21.1.2021

Viime vuosina Varsinais-Suomen Urheilugaala on myyty yksi toisensa jälkeen loppuun, eikä pääsylippuja ole riittänyt kaikille halukkaille. Tässä hetkessä, kun rajoitukset haastavat tapahtuman järjestäjiä, vaihtoehtona on joko luopua tai etsiä ratkaisuja.

Tänä vuonna tiketit eivät lopu kesken, sillä Varsinais-Suomen Urheilugaalaa juhlitaan virtuaalisesti.
- Tilanne antaa meille mahdollisuuden, että maakunnan suurimpaan urheilun respect juhlaan pääsevät osaksi aivan kaikki halukkaat. Ja tästä olemme hyvin iloisia, kertoo Varsinais-Suomen Urheilugaalan tapahtuman tuottaja, Tino-Taneli Tanttu

Tammikuun viimeisenä päivänä, Rajupajan Turun studiossa toteuttava gaala lähetetään suorana TV-lähetyksenä livekatsomo.fi -alustan kautta. Viime vuonna Logomossa oli lähes 900 vierasta. Nyt järjestäjät odottavat moninkertaista yleisöä.

Katsojien ei tarvitse tyytyä vain seuraamaan gaalaa kotisohvilta, sillä heidän on myös mahdollisuus olla osa suoraa lähetystä. -Haluamme osallistaa kaikki mukaan, sporttiväki kaipaa yhteisöllisyyttä etenkin tässä maailman tilanteessa, Tanttu toteaa.

Vuoden alussa varsinaissuomalaiset urheiluseurat ovatkin saaneet postia, jossa heidät on haastettu mukaan Suomen suurimpaan TikTok -tanssiin. Seurat, joukkueet tai treeniryhmät, jotka lähettävät videoimansa tanssin, tulevat näkemään itsensä livelähetyksessä. Suorassa lähetyksessä voi myös äänestää vuoden 2020 sykähdyttävintä urheilutapahtumaa, lähettää somekuvia kotikatsomoista tai onnitella menestyneitä urheilijoita chatin välityksellä.

Varsinais-Suomen Urheilugaalan järjestävät LiikU ja Turun Urheilutoimittajien kerho. Järjestäjien vuolaat kiitokset suuntautuvat tapahtuman yhteistyökumppaneiden suuntaan. -Yhteistyökumppanien sitoutuminen gaalaan on aivan mahtava asia ja samalla edellytys gaalan toteuttamiselle. Ilman heitä Urheilugaalaa ei olisi, Tanttu kiittää.

Varsinais-Suomen Urheilugaala 31.1.2021 Suora TV -lähetys livekatsomo.fi - warm up klo 16.30

TikTok haasteeseen ehtii vielä mukaan! Videot tulee toimittaa 20.1.2021 mennessä. Katso lisää www.liiku.fi/tiktok