Duuni - Vanhemmuuden taidot työelämävahvuudeksi

Nuori äiti, nuori isä - pohditko tulevaisuuttasi kohti työ- tai koulutuspaikkaa? Tule mukaan Liiku ja osaa -ryhmään, jossa pohditaan omia vahvuuksia ja tunnistetaan omaa osaamista. 

Vanhemmuus ja perhe-elämä ovat vahvuus ja mahdollisuus. Vanhemmuus tuo arvokasta ja opettavaista osaamista, jonka taidot ovat siirrettävissä työelämään! Liiku ja osaa -ryhmässä pohdit omia vahvuuksiasi ja tunnistat osaamisesi sekä pääset jakamaan kokemuksia muiden 16-29-vuotiaiden vanhempien kanssa. Kurota unelmiisi ja tule suunnittelemaan omaa tulevaisuuttasi kohti työ- tai koulutuspaikkaa. Ryhmässä liikutaan yhdessä lasten kanssa, pohditaan omaa suhdetta liikuntaan, tarkastellaan omia vahvuuksia ja elämän suuntaviivoja yhdessä liikkuen ja keskustellen.

Ryhmää ohjaa kahden pienen tytön äiti, liikunnanohjaaja Anna Blomroos. Ryhmätapaamisten lisäksi jokaisella osallistujalla on kolme yksilöohjaustuokiota. Yksilötapaamisissa saat räätälöityä ohjausta oman osaamisesi esittelyyn ja tulevaisuutesi suunnitteluun. Osallistuminen on maksutonta ja lapsen voi ottaa mukaan ryhmään. Ryhmätoiminta tapahtuu ulkona, joten huomioithan säänmukaisen pukeutumisen. Huomioimme vallitsevan tilanteen ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia.

Liiku ja osaa -ryhmä starttaa Raision Perhekeskus Satelliitin pihalla (Hulvelankatu 2) pe 28.8.2020 klo 10-11.30.
Muut tapaamiset pe 4.9., pe 11.9., pe 18.9., pe 2.10. ja pe 9.10.

Ilmoittautuminen ryhmään tästä linkistä.

Lisätietoja Liiku ja osaa -ryhmästä : Anna Blomroos 040 9000842

Tarjolla on myös Isät ja äidit osaa! -verkko-ohjausta vanhemmille. Lisätietoja verkkototeutuksesta.

Katso myös: facebook.com/DUUNItaidot/