Duuni - Vanhemmuuden taidot työelämävahvuudeksi

Nuori äiti, nuori isä - pohditko tulevaisuuttasi kohti työ- tai koulutuspaikkaa? Tule mukaan Liiku ja osaa -ryhmään, jossa pohditaan omia vahvuuksia ja tunnistetaan omaa osaamista. 

Vanhemmuus ja perhe-elämä ovat vahvuus ja mahdollisuus. Vanhemmuus tuo arvokasta ja opettavaista osaamista, jonka taidot ovat siirrettävissä työelämään! Liiku ja osaa -ryhmässä pohdit omia vahvuuksiasi ja tunnistat osaamisesi sekä pääset jakamaan kokemuksia muiden 16-29-vuotiaiden vanhempien kanssa. Kurota unelmiisi ja tule suunnittelemaan omaa tulevaisuuttasi kohti työ- tai koulutuspaikkaa. Ryhmässä liikutaan yhdessä lasten kanssa, pohditaan omaa suhdetta liikuntaan, tarkastellaan omia vahvuuksia ja elämän suuntaviivoja yhdessä liikkuen ja keskustellen.

Ryhmää ohjaa kahden pienen tytön äiti, liikunnanohjaaja Anna Blomroos. Ryhmätapaamisten lisäksi jokaisella osallistujalla on kolme yksilöohjaustuokiota. Yksilötapaamisissa saat räätälöityä ohjausta oman osaamisesi esittelyyn ja tulevaisuutesi suunnitteluun. Osallistuminen on maksutonta ja lapsen voi ottaa mukaan ryhmään.

Liiku ja osaa -ryhmä starttaa Raision Perhekeskus Satelliitissa (Hulvelankatu 2) pe 28.8.2020 klo 10-11.30.
Muut tapaamiset pe 4.9., pe 11.9., pe 18.9., pe 2.10. ja pe 9.10.

Ilmoittautuminen ryhmään tästä linkistä.

Lisätietoja Liiku ja osaa -ryhmästä : Anna Blomroos 040 9000842

Tarjolla on myös Äidit osaa! -ryhmä Tyttöjen talolla Turussa, jossa tehdään helppoja sanataideharjoituksia, kuvataan, kuvitellaan ja keskustellaan. Lisätiedot tästä ryhmästä duunitaidot.turkuamk.fi

Katso myös: facebook.com/DUUNItaidot/