Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma-alustan tunnukset poistuvat

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaan mukaan ilmoittautuessa yksiköt ovat saaneet tunnukset, joilla on päässyt kirjautumaan ohjelman verkkosivuilta löytyvälle ohjelma-alustalle. Sivujen helpomman käytettävyyden mahdollistamiseksi sekä saadun palautteen perusteella ohjelma-alustalta on päätetty poistaa tämä tunnuksilla kirjautuminen käytöstä kesäkuun lopussa.

Ohjelmaan mukaan ilmoittautuneilla yksiköillä on jatkossakin käytössään kaikki ohjelma-alustalta löytyvät materiaalit ja lomakkeet – jatkossa vain helpommin ilman sisäänkirjautumista tunnuksilla!

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on yksiöiden hyvien käytäntöjen jakaminen toisten hyödynnettäväksi. Ohjelma-alustalle on Kehitä-vaiheeseen voinut käydä jakamassa oman yksikön hyviä ideoita kehittämistyöstä. Näissä julkaistuissa ideoissa näkyy otsikon alapuolella tunnisterivillä sen yksikön nimi, jonka tunnuksia käyttämällä idea on kirjattu ohjelma-alustalle.

Tunnusten poistumisen yhteydessä myös kyseiset tunnistetiedot poistuvat, eikä idean lähettäneen yksikön nimi ole enää näkyvissä. Ideat ja niiden kommentit säilyvät ja ovat jatkossa kaikkien luettavissa (vrt. aiemmin niitä pystyivät lukemaan vain ne, joilla oli tunnukset ohjelma-alustalle).

Mikäli ette halua, että ideanne on enää jatkossa luettavissa tai haluatte tehdä siihen muutoksia (esim. poistaa tai lisätä tekstiin oman yksikkönne nimen), tulee tästä ilmoittaa 17.6.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen liikkuvavarhaiskasvatus@liikkuvakoulu.fi. Kerrothan viestissä käyttäjätunnuksenne (yksikön nimi), ideanne otsikon sekä teeman 1–9, jonka alla ideanne on, kiitos!

Oman yksikön jakamat ideat voi käydä lukemassa ja tarkastamassa Kehitä-vaiheen sivuilta. Ideat löytyvät sivun oikean reunan otsikoiden alta numeroista 1 Vauhti virkistää – 9 Koko kylä liikuttaa. Nämä nähdäkseen tulee olla kirjautuneena ohjelma-alustalle.

Mikäli käyttäjätilinne salasana on unohtunut, pääsette tilaamaan uuden suoraan verkkosivuilta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen liikkuvavarhaiskasvatus@liikkuvakoulu.fi. Muistathan kertoa viestissä yksikön nimen sekä nykyisen ja mahdollisen entisen johtajan nimet ja sähköpostiosoitteet.

Tunnusten poistamisen tarkoituksena on helpottaa ohjelma-alustalle pääsemistä ja materiaalien käytettävyyttä. Vain kirjautuminen jää pois, mikään muu ei tule muuttumaan. Jatkossa mm. Nykytilan arviointi -lomake, Pieni askel -lomake sekä materiaalit ovat tuttuun tapaan käytössänne ilman kirjautumista!

Plattformen för programmet Småbarnspedagogiken i rörelse kommer också att publiceras på svenska under hösten.

Teksti: Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tiedote 21.5.2021