LiikU hakee varhaskasvatuksen asiantuntijaa

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry hakee varhaiskasvatuksen ammattilaista Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa –hankkeeseen

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on v. 1993 perustettu alueellinen liikuntajärjestö, toimialueenaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat. Tavoitteenamme on lisätä liikettä ja hyvinvointia eri toimintaympäristöissä.

LiikUlla on viiden liikunnan aluejärjestön yhteinen OKM: n rahoittama kehittämishanke, Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa. Hankkeen tavoitteena on:

  1. Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmatyön paikallinen edistäminen
  2. Alueellisen ja paikallisen varhaiskasvatuksen verkostotyön edistäminen ja kehittäminen
  3. Varhaiskasvattajien liikuntaosaamisen vahvistaminen päivittäisen liikunnan edistämiseksi
  4. Uusien tukityökalujen ja sisältöjen kehittäminen varhaiskasvattajien työn tueksi

Tavoitteita edistetään verkostotyön, koulutuksen sekä mentoroinnin avulla.

Etsimme varhaiskasvatushankkeeseen asiantuntijaa Lounais-Suomen alueelle 1.8.2018-28.2.2019 väliseksi ajaksi. Pidempi työsuhde on mahdollinen, mikäli hanke saa jatkorahoituksen.  

Työtehtäviin kuuluvat varhaiskasvattajien liikunnan täydennyskouluttaminen, sparraajana toimiminen sekä alueellinen verkostotyö. Työntekijältä odotetaan lastentarhaopettajan koulutusta, kokemusta varhaiskasvatuksesta, tietämystä alle kouluikäisten liikunnasta sekä kiinnostusta kehittää lasten liikkumismahdollisuuksia eri varhaiskasvatusyksiköissä. Työtunnit sijoittuvat sekä päivä että ilta-aikaan ja työ vaatii oman auton käyttöä. Työpiste voi toimia Turussa tai Porissa.


Mikäli täytät kriteerit ja kiinnostuit, jätä meille avoin hakemus palkkatoivomuksineen 15.5.2018 mennessä karita.toivonen@liiku.fi

Lisätietoja: kehittämispäällikkö, Karita Toivonen puh. 040 9000 841.