Teija Virtanen aloitti elokuun alussa LiikUssa varhaiskasvatuksen asiantuntijana

Tervehdys!

Olen Teija Virtanen ja aloitin elokuun alussa LiikUssa varhaiskasvatuksen asiantuntijana. Työskentelen OKM Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa-hankkeessa. Työtehtäviini kuuluu mm. liikunta-aktiivisuuden edistäminen varhaiskasvatuksessa yhdessä Lounais-Suomen alueen kunnissa toimivien varhaiskasvattajien kanssa ilo kasvaa liikkuen-ohjelmaa hyödyntäen. Alueellinen varhaiskasvatuksen verkostotyö ja sen kehittäminen sekä varhaiskasvatuksen viestintä ovat myös vastuullani.

Puoleeni voi kääntyä mm. varhaiskasvatuksen koulutuksien järjestämiseen liittyvissä asioissa, henkilökunnan sparrauksessa tai toiminnallisten ja liikunnallisten vanhempainiltojen suunnittelemisessa ja toteuttamisessa.

Olen työskennellyt 28 vuotta Raision varhaiskasvatuksessa, joista viimeiset 18 vuotta lastentarhanopettajana. Vuonna 2000 suoritin oppisopimuksella liikunnan ammattitutkinnon, suuntautumisena lasten liikunnan osaamisala.

Liikunnan ohjaaminen pedagogisella otteella, lasten terveelliset elämäntavat ja liikunnan kokonaisvaltainen lisääminen varhaiskasvatuksessa ovat itselleni tärkeitä arvoja. Näitä arvoja toivon myös uudessa työssäni pystyväni välittämään varhaiskasvatuksen kentälle.
Tärkeänä pidän kasvattajan omaa positiivista asennetta lasten liikuttamiseen ja lapsille liikunnan ilon kokemuksia.

Asun Raisiossa, olen naimisissa ja kahden jo aikuisen pojan äiti. Vapaa-aikani kuluu liikkuen, mökkeillen, omaelämänkertoja lueskellen ja ystävien seurassa viihtyen.

Minut tavoittaa puhelimitse 040-9000 847 tai sähköpostitse teija.virtanen@liiku.fi