Varhaiskasvatusverkosto

Verkostojen avulla innostusta, osaamista ja lisää liikettä pienten lasten arkeen!

Verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa, hyviä vinkkejä ja käytänteitä pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä sekä pohditaan yhdessä erilaisia kehittämistarpeita. Tapaamisissa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Teemoja suunnitellaan ja kehitetään osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Verkosto on tarkoitettu Lounais-Suomen kuntien varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattoreille/ liikunnan yhteyshenkilöille, oppilaitosten edustajille, kuntien liikuntapalveluiden varhaiskasvatuksen vastaaville ja seuratoiminnan parissa toimiville, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä. Verkostotapaamisia järjestetään 3-4 kertaa vuodessa ja tilaisuudet ovat maksuttomia. Verkostoa organisoi Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.

Lähde rohkeasti mukaan verkostoitumaan ja saamaan virtaa omaan työhösi!

Lisätietoja Anna Blomroos, etunimi.sukunimi(at)liiku.fi, 040 9000 842

Seuraava Lounais-Suomen varhaiskasvatuksen liikunnan edistämisen verkostotapaaminen

Aika:              tiistaina 15.2.2022 klo 12.30-14.30

Paikka:          Teamsin välityksellä 

Kutsutut:       Lounais-Suomen kuntien varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattorit/ liikunnan yhteyshenkilöt, oppilaitosten edustajat, kuntien liikuntapalveluiden varhaiskasvatuksen vastaavat

Verkostotapaamisen teemana on alle kolmevuotiaiden liikkuminen. Liikunnan aluejärjestöt järjestävät tammikuun lopulla Utelias alle kolmivuotias liikkuja -webinaarit. Helmikuun verkostotapaamisessa jatketaan samalla teemalla. Tule keskustelemaan ja kuulemaan lisää konkreettisia vinkkejä, miten innostaa ja mahdollistaa alle kolmivuotiaille päivittäinen monipuolinen liikkuminen ja liikunnan ilo! Lisäksi kuulet ajankohtaiset terveiset Liikunnan aluejärjestöiltä ja Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmasta.

Ilmoittaudu tästä verkostotapaamiseen!

Tilaisuus on maksuton.