Varhaiskasvatusverkosto

Verkostojen avulla innostusta, osaamista ja lisää liikettä pienten lasten arkeen!

Verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa, hyviä vinkkejä ja käytänteitä pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä sekä pohditaan yhdessä erilaisia kehittämistarpeita. Tapaamisissa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Teemoja suunnitellaan ja kehitetään osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Verkosto on tarkoitettu Lounais-Suomen kuntien varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattoreille/ liikunnan yhteyshenkilöille, oppilaitosten edustajille, kuntien liikuntapalveluiden varhaiskasvatuksen vastaaville ja seuratoiminnan parissa toimiville, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä. Verkostotapaamisia järjestetään 3-4 kertaa vuodessa ja tilaisuudet ovat maksuttomia. Verkostoa organisoi Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.

Lähde rohkeasti mukaan verkostoitumaan ja saamaan virtaa omaan työhösi!

Lisätietoja Anna Blomroos, etunimi.sukunimi(at)liiku.fi, 040 9000 842

Seuraava Lounais-Suomen varhaiskasvatuksen liikunnan edistämisen verkostotapaaminen

- teemana liikkumisen juurruttaminen varhaiskasvatuksen arkeen -  

Aika:              maanantai 19.9.2022 klo 13.00-15.30

Paikka:          Kastun päiväkoti, Pyörämäentie 4, Turku 

Kutsutut:       Lounais-Suomen kuntien varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattorit/ liikunnan yhteyshenkilöt, oppilaitosten edustajat, kuntien liikuntapalveluiden varhaiskasvatuksen vastaavat ja muut, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä

Ohjelma:        Verkostotapaamisessa tutustutaan Kastun päiväkodin tiloihin ja toimintaan, pohditaan yhdessä, mitkä toimenpiteet ja teot tukevat liikkumisen juurruttamista varhaiskasvatuksen arkeen sekä kuullaan syksyn ajankohtaisia terveisiä Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmalta ja LiikUlta.

Lisäksi päästään käytännössä tutustumaan Suomen Golfliiton Draivia varhaiskasvatukseen toimintaan ja heidän valmiisiin maksuttomiin materiaaleihin, jotka ovat hyödynnettävissä monipuolisen liikkeen lisääjänä pienten lasten kanssa.  

Ilmoittaudu mukaan viimeistään to 15.9.2022 tämän linkin kautta. 

LiikU tarjoaa kahvit/teen ja pientä purtavaa. Draivia varhaiskasvatukseen osuus toteutetaan ulkoa, joten varauduthan säänmukaisella varustuksella.

 

Tilaisuus on maksuton.