Varhaiskasvatusverkosto

Verkostojen avulla innostusta, osaamista ja lisää liikettä lasten arkeen!

Verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa, hyviä vinkkejä ja käytänteitä pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä sekä pohditaan yhdessä erilaisia kehittämistarpeita. Tapaamisissa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Teemoja suunnitellaan ja kehitetään osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Verkosto on tarkoitettu Lounais-Suomen kuntien varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattoreille/ liikunnan yhteyshenkilöille, oppilaitosten edustajille, kuntien liikuntapalveluiden varhaiskasvatuksen vastaaville ja seuratoiminnan parissa toimiville, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä. Verkostotapaamisia järjestetään 3-4 kertaa vuodessa ja tilaisuudet ovat maksuttomia. Verkostoa organisoi Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.

Lähde rohkeasti mukaan verkostoitumaan ja saamaan virtaa omaan työhösi!

Lisätietoja Anna Blomroos, etunimi.sukunimi(at)liiku.fi, 040 9000 842

Seuraava Lounais-Suomen varhaiskasvatuksen liikunnan edistämisen verkostotapaaminen

Aika:              tiistaina 28.9.2021 klo 14.00-16.00 Teamsin välityksellä etänä

Kutsutut:       Lounais-Suomen kuntien varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattorit/ liikunnan yhteyshenkilöt, oppilaitosten edustajat, kuntien liikuntapalveluiden varhaiskasvatuksen vastaavat

Verkostotapaamisen teemana on neuvolayhteistyö. Lähde mukaan kuulemaan sekä kertomaan minkälaista neuvolayhteistyötä alueemme eri kunnissa jo tehdään ja myös yhdessä keskustelemaan minkälaisia kehittämistarpeita on noussut esille. Verkostolle tuttuun tapaan tapaamisessa jaetaan myös muutamia hyviä käytäntöjä arjesta teemaan liittyen.

Ilmoittaudu tästä verkostotapaamiseen!

Tilaisuus on maksuton.