LiikuntAsiaa

Tällä sivustolla tuomme liikuntavaikuttamisen työkalut käyttöösi. Sivustoa toteutetaan Rajattomasti liikuntaa -kuntakumppanuuden toimesta. Tavoitteenamme on helpottaa liikuntatiedolla johtamista omassa kunnassasi - miten nostaa liikuntaa kuntatason strategioihin ja liikunnan vaikuttavuustietoa päätöksenteon tueksi.

Päätöksenteon ja hyvän johtamisen tukemisen lisäksi nostamme säännöllisesti esiin teitä, aktiivisia ja aikaansaavia liikuntaihmisiä, mutta myös jo toimivia käytäntöjä ja toimintamalleja sekä mielenkiintoisia ajan ilmiöitä. 24. tammikuuta kokoonnuttiin keskustelemaan liikunnan kuntakumppanuuden jatkosta Liedon kunnantalolla. Paikalla oli liikuntatoimen lisäksi vaikuttava joukko toimijoita seuroista, kuntajohdosta aina nuoriso-, sivistys- ja hyvinvointipalveluihin. Kuntakumppanuusseminaarin yhteenvetoon pääset tästä.

Me kaikki tiedämme, että liikunta edistää terveyttä ja hyvinvointia, ennaltaehkäisee ja korjaa elintapasairauksia, tukee arjessa jaksamista, tarjoaa elämyksiä ja rauhaa sekä mahdollistaa yhteisöllisyyden tai yksilöllisyyden.

Hyödynnä sinä tätä sivustoa mahdollistaaksesi liikunnan vaikutukset oman kuntasi johtamisessa ja käytännöissä.

RAJATTOMASTI LIIKUNTAA -KUNNAT:

Oikeita asioita yhdessä tekemällä parannamme 320 000 asukkaan liikuntamahdollisuuksia. Kuntakumppanuudessa mukana: Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Turku ja Sauvo.