LiikuntAsiaa

Tällä sivustolla tuomme liikuntavaikuttamisen työkalut käyttöösi. Sivustoa toteutetaan Rajattomasti liikuntaa Turun seudulla -yhteistyökuntien toimesta. Tavoitteenamme on helpottaa liikuntatiedolla johtamista omassa kunnassasi - miten nostaa liikuntaa kuntatason strategioihin ja liikunnan vaikuttavuustietoa päätöksenteon tueksi.

Päätöksenteon ja hyvän johtamisen tukemisen lisäksi nostamme säännöllisesti esiin teitä, aktiivisia ja aikaansaavia liikuntaihmisiä, mutta myös jo toimivia käytäntöjä ja toimintamalleja sekä mielenkiintoisia ajan ilmiöitä. Ihmiset ja ilmiöt -sarja jatkuu uusien lajikokeilujen ja soveltavan liikunnan teemalla. Uudet soveltavat lajit madaltavat liikunnan kynnystä kaikille!

Me kaikki tiedämme, että liikunta edistää terveyttä ja hyvinvointia, ennaltaehkäisee ja korjaa elintapasairauksia, tukee arjessa jaksamista, tarjoaa elämyksiä ja rauhaa sekä mahdollistaa yhteisöllisyyden tai yksilöllisyyden.

Hyödynnä sinä tätä sivustoa mahdollistaaksesi liikunnan vaikutukset oman kuntasi johtamisessa ja käytännöissä.

RAJATTOMASTI LIIKUNTAA TURUN SEUDULLA -KUNNAT:

Oikeita asioita yhdessä tekemällä parannamme 320 000 asukkaan liikuntamahdollisuuksia. Yhteistyössä mukana: Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Turku ja Sauvo.