Unelmien liikuntapäivä 10.5. ja Unelmien työpäivä

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Toukokuun 10. päivä vietetään koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä eri-ikäisten yhteisistä liikunnan hetkistä.

Tule sinäkin ja sinun perheesi, urheiluseurasi, yhdistyksesi, työpaikkasi, tms. rakentamaan liikkumisen liputuspäivää Suomen suurimmaksi liikkumisen tapahtumaksi! Kerää ihmisiä ympärillesi, pohtikaa omia liikkumisen unelmianne ja ideoikaa, miten toteutatte niitä yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä. Voitte kokeilla uutta lajia, harrastaa pihapelejä,  tutustua lähiluontoon, pitää kävelykokouksen – mitkä tahansa ideat kelpaavat!

Tule rakentamaan yhdessä liikkumisen liputuspäivää! Lisää tietoa unelmienliikuntapäivä.

 

Unelmien työpäivä

Unelmien työpäivä on valtakunnallinen työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä tapahtumapäivä. Tavoitteena on, että Unelmien työpäivänä Suomi täyttyy hyvinvoinnistaan huolehtivista työyhteisöistä, jotka päivän aikana hyvässä hengessä kehittävät omaa arkeaan niin, että yhä useampi meistä voisi paremmin.

Työhyvinvointia voidaan lisätä pienilläkin teoilla ja juuri nämä teot Unelmien työpäivänä halutaan nostaa esiin. Mitä useampi työyhteisö innostuu ja aktivoituu kehittämään omaa toimintaansa, sitä paremmaksi koko suomalainen työelämä muuttuu. Mikään työhyvinvointia edistävä teko tai idea ei ole liian pieni! Toivotamme myös vuorotyötä ja epätyypillistä työtä tekevät mukaan teemapäivän viettoon.

https://www.youtube.com/watch?v=eqBlPLeBfwc&feature=youtu.b