Palkitse seuratoimijoita ja liity myös LiikUn jäseneksi

Vapaaehtoistyön palkka on usein hyvä mieli ja ryhmän arvostus. Vallitseeko seurassanne palkitsemisen kulttuuri?
Miten osoitatte "respectiä" seuranne toimihenkilöitä, ohjaajia, valmentajia ja pitkäaikaisia talkootyöntekijöitä kohtaan?

Urheilugaalan palkittua henkilöitä kuvassa

LiikU tarjoaa apua seurojen palkitsemiseen. Seuran jäsentä voidaan ehdottaa myös Vuoden Seuratyöntekijäksi, jotka palkitaan Urheilugaalassa. Jäsenyhdistykset voivat anoa ansioituneille seuratoimijoille myös LiikUn ansiomerkkiä.

SEURATYÖNTEKIJÖIDEN NIMEÄMINEN VUOSITTAIN

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on palkinnut jo usean vuoden ajan Vuoden Seuratyöntekijän. Näitä palkittuja on jo yli 850 urheiluseuran vapaaehtoistyöntekijää vuosien varrelta. Yli 30 kuntaa on valinnut palkittavan henkilön joka vuosi, kiitos siitä.
LiikU toivoo että oman paikkakuntanne seuratoiminnan vapaaehtoistyön tukemiseksi jokainen alueen kunta ja LiikUn jäsenseura nimeäisi tänäkin vuonna paikkakunnaltaan Vuoden Seuratyöntekijän. Joka vuosi on erinomainen tilaisuus kiittää ja palkita seuratyöntekijä.

Vuoden Seuratyöntekijä

Ansiomerkit

KANNUSTA JA KIITÄ, MUISTA JA PALKITSE

Tärkeintä on motivointi
Liikunta- ja urheiluseurojen sekä järjestöjen menestyksellinen toiminta perustuu talkoohenkeen ja aktiiviseen vapaaehtoistyöhön. Kiitos ja kannustus ovat tärkeä osoitus siitä, että työtä arvostetaan.

LiikU:n jäsenyhdistykset voivat muistaa ansioituneita toimihenkilöitään, järjestöjä tai yhteisöjä sekä menestyneitä urheilijoitaan ansiomerkeillä, tunnustuslevykkeillä ja muistomitalilla. Varaa käsittelyaikaa 1 kk ennen merkin luovutusajankohtaa.
Linkki siirtyy toiselle sivustolle. Täytä anomuskaavake tämän linkin kautta.

LiikUn ansiomerkitLöydä lisää sisältöä samoista aiheista