Vuosikokoukset

LiikUn sääntömääräiset vuosikokoukset ovat huhti-toukokuussa järjestettävä kevätkokous ja marras-joulukuussa järjestettävä syyskokous. Tarkan kokousajan ja -paikan päättää hallitus.

Kutsu ja esityslista varsinaisiin kokouksiin lähetetään vähintään neljä viikkoa ennen kokousta jäsenseuroille ja -järjestöille heidän LiikUn jäsenrekisteriin ilmoittamaansa osoitteeseen. Pidä siis huolta yhteystietojen ajantasaisuudesta!

Seuraavasta vuosikokouksesta tiedotetaan tällä sivulla kokouskutsun lähdettyä, viimeistään neljä viikkoa ennen tulevaa kokousta.

LiikUn kevätvuosikokous 2022

Tervetuloa LiikUn kevätvuosikokoukseen!

llmoittautuminen:
Kokoukseen on mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan ja toimittamaan valtakirja 13.5. mennessä, jotta saamme valmisteltua tekniset valmiudet mm. mahdollista äänestystä varten. Ilmoittautuminen ja valtakirja toimitetaan osoitteeseen jukka.laara(at)liiku.fi.

Ajankohta:
tiistaina 17.5.2022 klo 18.30, valtakirjojen vastaanotto klo 18.00 alkaen.

Paikka:
Porin raatihuone, Hallituskatu 9, 28100 Pori

Jäsenjärjestöille on kokouskutsun mukana lähetetty valtakirja, jossa tulee olla nimettynä puhe- ja äänioikeuden käyttäjä. Voit ladata kokouskutsun tästä.

Vuosikertomus vuodelta 2021. Voit tutustua vuosikertomukseen tästä linkistä. Kokouksen esityslista löytyy tästä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästäLiity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Sääntömääräisten asioiden lisäksi uimari, Vuoden Urheilija Matti Mattsson kertoo valmistautumisestaan seuraaviin Olympialaisiin.

Huomioittehan, että osallistuminen on toivottavaa vain terveenä.

Tervetuloa!

Pasi Koski                   Jukka Läärä
puheenjohtaja             aluejohtaja