Kunnon Eväät

Kunnon Eväät -tapahtuma on laajentanut lajivalikoimaa ja uudistanut ilmettään! Tänä vuonna mukana on lähes 30 eri lajia.

19.9.2019  Kupittaan urheiluhallissa

Lajivalikoimassa on huomioitu entistä vahvemmin erilaiset liikkujaprofiilit ja kohderyhmät. Ilmoittautumisen voit tehdä juuri itsellesi haluamien lajivaihtoehtojen väliltä! Kolme tuntia - kolme lajia! Valitse suosikkisi jokaiselta tunnilta.

ALLA OLEVA ON ALUSTAVA OHJELMA, JOKA TARKENTUU!!

Ensimmäinen tunti, 17.30 - 18.15
 


Twerk - lajin esittelee tanssistudio Flama

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk on mukaansatempaavaa sekä hauskaa, ja tunnilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla. Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä muutamia lattiatekniikoita. Twerk kehittää kokonaisvaltaisesti fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- sekä vatsalihaksia.

Senior Pulse - treenin tuottaa ELIXIA

Tällä yhdistelmätunnilla kehitetään sekä kestävyys- että lihaskuntoa. Kestävyyskunto-osuus sisältää yksinkertaisia askelia ja liikkeitä, jotka on sovitettu musiikkiin. Voimaharjoittelu koostuu toiminnallisista ja tehokkaista harjoituksist

TFW Hurricane - lajihaasteen tarjoaa TFW Training for Warriors Turku

Tunnit on kehitetty erityisesti maailman parhaiden kamppailu­lajiurheilijoiden fyysisten ja mentaalisten ominaisuuksien kehittämiseksi. Myöhemmin siitä ovat hyötyneet tuhannet eri lajien huippu­t, ja sen on huomattu soveltuvan myös erinomaisesti peruskuntoilijalle. Hurrikaani on hyvä valinta ensimmäiseksi TFW-tunniksi ja se sopii myös henkilöille, joilla hauis ei vielä pullistele tai kynnys osallistua ryhmäliikuntaan on yleensä korkea.

FREESTYLER™ Funtional Training - vastusta tuottaa Kangoo Club Turku

FREESTYLER™:issa kestävät vastuskuminauhat ovat kiinnitettyinä käsiin ja jalkoihin ohjattuina luistamattoman pohjan kautta, antaen kehosi liikkua 360 astetta luoden samalla vastusta kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Tämä mahdollistaa keskeytymättömän harjoittelun ja erilaiset koreografiat ilman että sinun tarvitsee pysähtyä ja vaihtaa nauhojen asentoa.

Kuntonyrkkeily - osumia ottaa vastaan Turun liikuntapalvelut

Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyväksikäyttäen. Peruskunto kasvaa huomaamatta ja ylimääräiset kilot saavat kyytiä. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen.

NHL SCOUT - valmennuksen tarjoaa Rautala Training

Maailmanluokan huippuvalmennusta tarjolla!! Tule ja koe ainutlaatuinen NHL kiekkoilijoiden kesätreeni! Rautala Trainingin vaativassa valmennennuksessa ovat olleet mm. Saku Koivu, Kaapo Kakko, Mikko Rantanen, Patrik Laine, Rasmus Ristolainen ja monet muut huiput! Lisäätkö listaan myös oman nimesi?

Kuntosali tutuksi - ohjauksesta vastaa Turun liikuntapalvelut

Miten näitä laitteita oikein käytetään? Osaavan henkilökunnan opastuksen jälkeen voit jatkaa harrastamista turvallisesti ja tehokkaasti!

Ampumaurheilu ABC - aseen kohdistuksessa auttaa Turun Seudun Ampujat

Maailman ensimmäisenä naisena täydet 300 pistettä ampunut Hanna "Hopo" Pitkänen opastaa sinut ilma-aseiden ja ampumaurheilun kiehtovaan maailmaan. Turun Seudun Ampujien harjoitushalli on Kupittaan urheiluhallin alakerrassa.

Testausasema - kuntotasosi selvittävät LiikU ja Turun liikuntapalvelut

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

 

Toinen tunti, 18.30 - 19.15


Love2Dance - lanteita keinuttaa ELIXIA

Dynaaminen yhdistelmä helposti seurattavia askelia, erilaisia tanssityylejä ja musiikkilajeja.  Raikkaista rytmeja ja retroklassikoiden alkuperäisistä muuveja. Saat kokea jotain täysin uutta vuoristoradassa, jossa uusi kohtaa vanhan ja itä lännen.

Kuntopallotreeni - treenissä mukana Turun Naisvoimistelijat

Hyödynnä gasellimaisten kenttäurheilijoiden salaista asetta ja treenaa keskikroppa timmiksi kuntopallon avulla. Kuntopalloliikkeet ovat supermonipuolinen lisä treeniisi. Harjoitukseen voi osallistua yksin tai sopia parin ennakkoon.

Kangoo Power - Kenkurumeinigissä Kangoo club Turku

Pomppuharjoittelu Kangoo Jumps -kengillä on sairaan hauskaa ja rasittaa niveliä jopa 80% vähemmän. Luuston ja lihasten jälleenrakentamisessa hyppiminen on tehokkainta harjoitusta.

M.A.X. - tehotreenin takaa movet ladies

M.A.X. on intensiivinen koko kehoa muokkaava ryhmäliikuntatunti, jossa hyödynnetään step-lautaa. Tämä supertehokas treeni kehittää lihashermotusta, kestävyyttä, voimaa sekä koordinaatiota. Tuntia voi verrata sporttiseen porrastreeniin. Rasvanpoltto on taattua! GO to the M.A.X.!

Kunnon Äijät (myös naisille) - ohjauksesta vastaa Turun liikuntapalvelut

Yli 20 vuotta miehiä liikkumaan innostanut Hikinen tusina on uudistettu, peruskorjattu ja nimetty uudelleen. Uusi Kunnon äijät -liikuntatuote jatkaa keski-ikäisten miesten vatsankohotustalkoisiin perustetun legendaarisen Hikisen tusinan jalanjäljillä.

Kuntosali tutuksi - ohjauksesta vastaa Turun liikuntapalvelut

Miten näitä laitteita oikein käytetään? Osaavan henkilökunnan opastuksen jälkeen voit jatkaa harrastamista turvallisesti ja tehokkaasti!

Pesäpallo

Kunniakas kansallispelimme on loistava liikuntalaji. Tero-takalaiton, Niina-näpy ja Veera-varmakoppi ja muut odottavat, että saadaan hyvät pelit pystyyn :)  

Juoksukoulu - askeltiheyttä lisäämässä Vauhtisammakko

Koordinaatio, vauhtikestävyys, pronaatio ja inflaatio! Mikä on oleellista ja miten saat askeleesi rullaamaan. Helpot ja nopeat vinkit vauhdikkaaseen juoksemiseen.

 

Kolmas tunti, 19.30 - 20.15


Body for Life - lisävuosia elämään by ELIXIA

Vartalon pitää toimia koko elämän ajan ja siksi olemme luoneet Body for Life -tunnin. Body for Life on helpohko tunti, jonka aikana kehoa treenataan helpolla, tehokkaalla ja hellävaraisella tavalla. Tunti sopii hyvin aloitteleville treenaajille tai jos haluat käydä tunnilla, joka ei ole niin intensiivinen. Tunti ei sisällä hyppyjä tai juoksemista, eikä tunnilla käytetä välineitä.

HIIT - sykkeennostajana Turun Naisvoimistelijat

Kovatehoinen intervallitreeni, jossa tavoitteena on liikkua mahdollisimman kovaa maksimisykealueen tuntumassa.  Tunti voidaan toteuttaa patteriharjoituksena tai ilman.  Sopii perusterveille liikkujille.

Barre Move - lempeää liikuntaa, movet ladies!

Barre Move®-tunnilla yhdistyvät klassinen baletti, jooga sekä toiminnallinen harjoittelu. Tehokas, mutta lempeä tapa harjoituttaa hyvää ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Edistää kehontuntemusta ja kehonhallintaa. Et tarvitse aikaisempaa balettitaustaa, vaan tunti sopii kaikille.

Kahvakuula

Laji sopii sekä miehille, että naisille. Kuulia on eri painoisia, joka takaa harjoitukseen osallistumisen kuntotasosta riippumatta. Kahvakuulan yleisimmät liikkeet ovat ns. moninivelliikkeitä, jolloin liikkeet kohdistuvat isoille lihasryhmille.

Sisäsoutu - potkua lisäämässä Turun Soutajat

Sisäsoutu on soutumuodoista nuorin, mutta jo laajalle levinnyt. Laji on alkujaan ollut oheisharjoittelumuoto mm. olympialuokan soutajille, hiihtäjille ja muille kestävyyslajien urheilijoille. Nyt sisäsoudun kilpailijoita ja harrastajia on tuhansia ympäri maailmaa.

Salsa - ihanat rytmit tarjoaa tanssistudio Flama

Viva la Vida!! Salsan alkeistunti, jossa irroitellaan salsarytmien tahtiin ja harjoitellaan salsan perusaskeleita ja tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Tämä tunti sopii kaikille!

Kuntosali tutuksi - ohjauksesta vastaa Turun liikuntapalvelut

Miten näitä laitteita oikein käytetään? Osaavan henkilökunnan opastuksen jälkeen voit jatkaa harrastamista turvallisesti ja tehokkaasti!

Syö hyvin! Voi hyvin! -luento - filosofina Marika Hilgren

Syömisestä tehdään usein liian vaikeaa! Miten fitnessvalmentaja- ja kilpaurheilija Marika Hilgren suhtautuu valtavaan tietotulvaan, jossa oleellinen ja epäoleellinen sekoittuvat.

 

Ilmoittautuminen alkaa kesäkuussa!

Yksittäiset ilmoittautumiset tästä EI VIELÄ KÄYTÖSSÄ (voit maksaa heti tai saat  laskun sähköpostiisi)

Ryhmäilmoittautumiset tästä  EI VIELÄ KÄYTÖSSÄ (Yhdyshenkilö  täyttää ensin yhteystietonsa ja seuraavalla sivulla  osallistujien lajivalinnat. Laskutus tapahtuu myöhemmin.)