Haemme joukkueeseemme seurakehittäjää

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka vastaa seuratoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä? (Alkuperäinen uutinen julkaistu 2.3.2021)

Seurakehittäjä vastaa seuratoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä tavoitteena lounaissuomalaisten urheiluseurojen elinvoimaisuuden vahvistaminen.

Tehtävä edellyttää

vankkaa urheiluseuratoiminnan tuntemusta, kiinnostusta seuratoimintaan ja sen tukemiseen, vuorovaikutustaitoja, verkostoitumis- ja yhteistyökykyä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Toimialueena on Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakunnat, joten työ edellyttää oman auton käyttöä.

Arvostamme

laaja-alaista liikunnan ja urheilun sekä kunta- ja järjestökentän tuntemusta, liikunta-alan koulutusta, innostavaa ja pitkäjänteistä otetta seuratyöhön, valmiutta kouluttaa ja tuottaa koulutussisältöjä.

Tehtävä tarjoaa

näköalapaikan seuratoimintaan, haasteellisen tehtäväkentän ja sporttisen työyhteisön, kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa noudatetaan Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Toimen sijaintipaikkana on Turku. Työ on mahdollista aloittaa 1.5.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pekka Potinkara (pekka.potinkara@liiku.fi).

Tule kanssamme toteuttamaan yhteistä visiota ”Liikunta elämäntavaksi”.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 23.3.2021 mennessä joko sähköpostitse (pekka.potinkara@liiku.fi) tai postitse (LiikU/Pekka Potinkara, Humalistonkatu 6, 20100 Turku).