Toiminnanjohtajien verkosto eli TJ-klubi on tarkoitettu Lounais-Suomen alueen (Satakunta ja Varsinais-Suomi) kaikille liikunta- ja urheiluseuroissa toimiville toiminnanjohtajille. Verkostossa käsitellään ajankohtaisia seuratoimintaan liittyviä haasteita ja onnistumisia, hyviä toimintatapoja erilaisten seura-case esimerkkien avulla ja ennen kaikkea päästään keskustelemaan muiden lajien kollegojen kanssa erilaisista tavoista toimia omassa työssä ja sitä kautta verkostoitumaan entistä laajemmin.

TJ-klubi kokoontuu 4 kertaa vuodessa. Kaksi tapaamisista järjestetään Satakunnassa ja kaksi Varsinais-Suomessa. Kaikki Lounais-Suomen alueen toiminnanjohtajat ovat tervetulleita kaikkiin tilaisuuksiin maakuntien rajoista välittämättä. Joku/jotkut tapaamisista saattavat olla etätapaamisia. Kustakin tapaamisesta informoidaan aina erikseen LiikUn seuratoiminnan nettisivuilla ajankohtaiset osiossa sekä koulutusten osiosta ”koulutukset päätoimisille”. Tapaamiset ovat osallistujille maksuttomia.


LiikU ylläpitää Facebookin kautta LiikU TJ-klubi -ryhmää, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista sekä voidaan käydä keskusteluja. Jäsenyyspyyntöjä ottaa vastaan Marko Mäenpää sekä Jurkka Virtala. Pyydä päästä mukaan, jos et vielä ole ryhmässä. 

Joukko seuratoijoita istuu pöydän ympärillä kuunnellen LiikUn.