Muut seurojen tukimuodot

Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) –tuki

KKI-ohjelma jakaa taloudellista tukea paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja houkutella terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia yli 40-vuotiaita säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin, lisää tietoa KKI-ohjelmasta.

 

Urheilun Unelma-Arpa

Kunnollinen, veroton myyntipalkkio
Myyjä saa jokaisesta myydystä arvasta jopa 50% myyntipalkkion. Arpojen myynti on täysin verotonta toimintaa.

Koko seura tai yksittäinen joukkue
Yksittäinen joukkuekin voi tilata Urheilun Unelma-Arpoja myyntiin. Antamalla arvat seuran/joukkueen jäsenille myytäväksi saadaan helposti kassaan tuhansia euroja verotonta tuloa, esimerkiksi ottelumatkaa varten.

Myytävissä ympäri vuoden
Urheilun Unelma-Arpa on aina myytävissä, vuodessa on aina kaksi arpajaiskautta. Kun seurallanne on yleisötilaisuuksia voitte myydä arpoja kävijöille. Unelma-Arpa mahdollistaa urheiluseuralle ympärivuotisen, tuloksekkaan varainhankinnan.

Leader-tuki

Leader-tuki mahdollistaa myös

taloudellisen tuen liikunta- ja urheiluseuroille. Leaderin kantavana ajatuksena on paikallisen asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen kehittämistyössä. Suomessa on 56 Leader-ryhmää, jotka tekevät omat kehittämisohjelmansa ja valitsevat toteutettavat hankkeet. Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. urheiluseurojen kehittämishankkeita, lisätietoa Leader-tuesta.

Vammaisurheilun tuet

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissa oleville henkilöille. VAU:n tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää edellä mainittujen ryhmien liikunnan harrastamisen ja kilpailemisen mahdollisuuksia ja olosuhteita. VAU:n kotisivujen kautta voi myös löytää erilaisia tukimuotoja, jos seurassasi on vammaisurheilun ryhmiä tai urheilijoita. 

Olympiakomitean tukimuodot ja edut seuroille 

Olympiakomitea tarjoaa jäsenjärjestöille ja urheiluseuroille etuja. Olet saattanut huomata somessa ajankohtaiset kampanjat, mutta tässä ne vielä tiedoksi.  

Osallistu mahdollisuuksien mukaan haasteisiin ja laita jakoon seuroille toukokuun aikana Olympiakomitean uutisen tai somen (FB ja Twitter) kautta. Kiitos!

 

  • Mistä syntyy yhdessä tekemisen meininki? Kerro seuranne resepti! Sporttikampanjassa etsitään parhaita tapoja luoda hyvää yhteishenkeä urheiluseuroissa. Voittajaseuralle on luvassa Viking Linen 50 hengen seuraristeily. Lue lisää

Twitter jako: https://twitter.com/Olympiakomitea/status/1113667522103074816

 

  • Oletko järjestämässä urheilutapahtumaa tämän vuoden aikana? Voita 4000 € arvosta Lippu.fin markkinointipalvelua tapahtumallesi! Lippu.fi etsii urheilutapahtumajärjestäjää, joka haluaa tehostaa tapahtumansa lipunmyyntiä. Lue lisää

Twitter jako: https://twitter.com/Olympiakomitea/status/1117739849811988481

 

  • Haasta huippu-urheilija ja voita 1500 euron Granon lahjakortti! Tsekkaa haastelajit, valitse laji, kuvaa video someen #haastahuippu. Kuka vain voi osallistua! Lue lisää

Twitter jako: https://twitter.com/Olympiakomitea/status/1113000390897930240

 

  • Ovatko urheilutapahtuman järjestelyt kunnossa? Onko aidat hankittu? Osallistu kisaan ja voita 300 metriä Ramirentin aitaa tapahtumaasi! Lue lisää

Twitter jako: https://twitter.com/Olympiakomitea/status/1125357543319056384

 

Lisätietoa eduista ja kampanjoista tästä.