Toiminnanjohtajien verkosto - TJ-klubi

Toiminnanjohtajien verkosto eli TJ-klubi on tarkoitettu Lounais-Suomen alueen (Satakunta ja Varsinais-Suomi) kaikille liikunta- ja urheiluseuroissa toimiville toiminnanjohtajille. Verkostossa käsitellään ajankohtaisia seuratoimintaan liittyviä haasteita ja onnistumisia, hyviä toimintatapoja erilaisten seura-case esimerkkien avulla ja ennen kaikkea päästään keskustelemaan muiden lajien kollegojen kanssa erilaisista tavoista toimia omassa työssä ja sitä kautta verkostoitumaan entistä laajemmin. 

TJ-klubi kokoontuu 4 kertaa vuodessa. Kaksi tapaamisista järjestetään Satakunnassa ja kaksi Varsinais-Suomessa. Kaikki Lounais-Suomen alueen toiminnanjohtajat ovat tervetulleita kaikkiin tilaisuuksiin maakuntien rajoista välittämättä. Joku/jotkut tapaamisista saattavat olla etätapaamisia. Kustakin tapaamisesta informoidaan aina erikseen LiikUn seuratoiminnan nettisivuilla ajankohtaiset osiossa sekä koulutusten osiosta ”koulutukset päätoimisille”. Tapaamiset ovat osallistujille maksuttomia. 


LiikU ylläpitää Facebookin kautta LiikU TJ-klubi -ryhmää, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista sekä voidaan käydä keskusteluja. Jäsenyyspyyntöjä ottaa vastaan Marko Mäenpää sekä Jurkka Virtala. Pyydä päästä mukaan, jos et vielä ole ryhmässä.  

Toiminnanjohtajien verkosto - TJ-klubi kokoontui 2.3.2023 Turussa

Tapaamisen aluksi SOK:n myyntipäällikkö Viia Suomi kertoi mm. S-Business ja Sporttiklubin hyödyistä seuroille. LiikUn ajankohtaisilla seuratoiminnan asioilla jatkettiin aamupäivää.  

Seura-case oli tällä kertaa Uinti Turku - Åbo Simning ry, jota esitteli toiminnanjohtaja Tero Laine. Uinti Turku on kahden turkulaisen uimaseuran yhdistymisen seurauksena muodostuneen seuran uusi nimi

Välillä syötiin maittavaa lounasta, jonka jälkeen jatkettiin viime tapaamisessa aloitettua keskustelua seuran kehittämiseen ja kehittämisen seurantaan liittyvistä työkaluista ja menetelmistä. Asiaa alustettiin Sporttilinssin kautta, jossa arviointityöpaja, priorisointimatriisi ja seura johdon työpaja olivat pääosassa. 

Kiitos kaikille osallistujille! Seuraava tapaaminen on 24.5.2023 klo 10-15 Porissa. Lisätietoa tapaamisesta ja ilmoittautuminen tulee tälle sivulle lähempänä ajankohtaa.