Lounais-Suomen kuntien liikuntaseminaari

Lounais-Suomen alueen kuntien perinteinen liikuntaseminaari keskittyy monipuolisesti liikuntakulttuurin eri osa-alueiden ajankohtaisiin teemoihin.
Seminaarin järjestelyt hoidetaan kuten ennenkin, yhteistyössä LSAVIN ja LiikUn johdolla. Ohjelman suunnittelussa on ollut myös kiinteästi mukana opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikkö.

Aika:      20.9. klo 12.00 – 21.9.2018 klo 19.15 (torstai-perjantai)

Paikka: Business Center AURIGA, Turku (Juhana Herttuan katu 21) ja  Silja Line m/s Baltic Princess 

Kohderyhmä: Seminaari on suunnattu kuntien liikuntatoimen luottamushenkilöille (toivomme erityisesti vastavalittujen lautakuntien edustajia paikalle) sekä viranhaltijoille ja muille asiasta kiinnostuneille. 
Seminaarin ohjelma sivun alareunassa.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Varapaikkoja voi tiedustella Jari Haapaselta puh. 040-9000 840.
Seminaariin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 50 ensimmäistä osallistujaa. Ilmoittautuessa on syytä huomioida, että laivayhtiöt tarvitsevat tiedot matkustajien koko syntymäajasta.

Osallistumismaksu: Seminaarin osallistumismaksu on 214 €/hlö A-luokan hytissä ja 185 €/hlö B-luokan hytissä. Hinta sisältää maaosuudessa lounaan ja iltapäiväkahvin ja laivalla menopaluumatkan valitussa 2-3 hengen hytissä, illallisen, aamiaisen, kokouskahvit sekä lounaan ja seminaariohjelman materiaaleineen. 

Maksu- ja peruutusehdot:  Mahdollisista peruutuksista 11.9. jälkeen veloitetaan 50 % seminaarin hinnasta ja  18.9. jälkeen tehdyistä peruutuksista koko seminaarin hinta. Osallistumismaksu laskutetaan seminaarin jälkeen.

Järjestäjät ja tiedustelut: Tilaisuuden järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Lounais-Suomen Aluehallintovirasto (LSAVI, Turku) sekä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU).

Mahdolliset asiaa koskevat tiedustelut voi osoittaa seuraaville tahoille:
Lounais-Suomen AVI: Keijo Kuusela 0500 528 525
LiikU ry: Jari Haapanen 040 9000 840