Lounais-Suomen kuntien liikuntaseminaari

Hiiohoi, hauskuuksia horisontissa! Lounais-Suomen kunnat lähtevät matkalle kohti kansallista liikkumisohjelmaa 13.-14.11.2019.

Lounais-Suomen kuntien liikuntaseminaari järjestetään 13.-14.11.2019 Auriga Business Centerissä (Juhana Herttuan puistokatu 21, Turku) sekä Silja Linella (Baltic Princess). Tutustu ohjelmaan tästä!  Seminaari on suunnattu kuntien liikunta- ja vapaa-aikatoimesta sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä vastaaville luottamushenkilöille sekä viranhaltijoille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen päättyi 13.10.2019. 

Seminaarin osallistumismaksu on 214 €/hlö A-luokan hytissä ja 185 €/hlö B-luokan hytissä. Hinta sisältää maaosuudessa iltapäiväkahvin ja laivalla menopaluumatkan valitussa 2-3 hengen hytissä, illallisen, aamiaisen, kokouskahvit sekä lounaan ja seminaariohjelman materiaaleineen.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista matkoista emme pysty enää hyvittämään matkan hintaa. Mikäli peruutus on välttämätön, tulee korvaus hakea mahdollisesta henkilökohtaisesta matkavakuutuksesta. Olethan ystävällinen ja ilmoitat LiikUun mahdollisesta peruutuksesta. Osallistumismaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Laskun lähetämme ilmoittautumisen yhteydessä annettujen tietojan perusteella. Lasku on perintäkelpoinen. Sairastodistus toimitetaan LiikUn toimistolle. LiikU pidättää oikeuden muutoksiin.

Tilaisuuden järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Lounais-Suomen Aluehallintovirasto (LSAVI, Turku) sekä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU). Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lounais-Suomen AVI: Tiina Kaijanen, tiina.kaijanen@avi.fi, +358 295 018 303
LiikU: Anu Oittinen, anu.oittinen@liiku.fi, +358 409 000 849

Seminaarin materiaalit löydät täältä!