KOHTI LIIKUTTAVAA MAAKUNTAA

Tervetuloa mukaan valmistelemaan Satakunnan liikuntastrategiaa!

Hienoa, että olemme strategiatyön merkeissä lähdössä matkalle kohti yhteisiä liikunnan suuntaviivoja sekä Satakunnassa että Varsinais-Suomessa! Mitä paremmin siinä onnistumme, sen vahvemman selkänojan syntyvät strategiat tuovat meidän kaikkien tekemiselle!

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: liikunta, liikkuminen, ulkoilu, luontoliikunta, urheilu, kilpa-, huippu- ja paraurheilu, työmatka-, arki-, kunto-, hyöty-, terveys-, soveltava jne. liikunta. Joku näkee tärkeimpänä toiminnan järjestämisen, toinen taas aktivoivien ja esteettömien olosuhteiden tuottamisen. Tärkeää on, että jokainen löytää näistä omansa. Jokainen näkemys on tärkeä, ja strategiasta tulee aina tekijöidensä näköinen. Tilankäytöllisistä syistä käytämme työtermiä ”liikunta”, muistaen kuitenkin terminologisen monimuotoisuuden.

Sekä Satakunnassa että Varsinais-Suomessa strategiaprosessi toteutetaan kolmena iltatilaisuutena kevään 2023 aikana. Syksylle jää vielä toteutettavaksi lopullisen strategian julkistaminen jollain yhteisesti sovitulla tavalla.

Tässä on tähän mennessä sovittu aikataulutus Satakunnan osalta: 

1. strategiatilaisuus

  • keskiviikko 12.4.2023 klo 17-20, paikka ilmoitetaan myöhemmin 

2. strategiatilaisuus 

  • torstai 11.5.2023 klo 17-20, paikka ilmoitetaan myöhemmin

3. strategiatilaisuus  

  • keskiviikko 7.6.2023 klo 17-20, paikka ilmoitetaan myöhemmin

Tästä pääset tutustumaan strategiatyön taustamateriaaleihin.