Ässät ja LiikU järjestävät yhteistyössä liikuntapaketteja ennen Ässien kotipelejä. Yhdistämällä hauskan yhdessäolon ja illan matsin, saa yrityksesi tai yhteisösi elämyksiä niin kentällä kuin katsomossa. Liikuntapäivän voi järjestää työyhteisölle, yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai ihan vaan ystävillekin.
Patapaketin teemaksi voi valita rauhallisen kuntotestin, iloista pelailua, yhdessä tekemistä, kisailua, lajitutustumisia ja -kursseja, yhteistoiminnallisia tehtäviä eri liikuntapaikoilla sisällä tai ulkona. Valitse oma Patapakettisi tai rakenna se kanssamme laajasta lajivalikoimasta!

1. Yhteistyö on ylivoimaa (max 60 hlöä)

Yhteistyö on ylivoimaa paketissa on haasteita ja hauskanpitoa monissa tarkkuutta ja taitoa vaativissa lajeissa, sekä yhteistoiminnallisissa tehtävissä, joissa koko ryhmän osallistuminen ratkaisee. Lajivalikoimassa on mm. laserammunta, puhallustikka, puujalat, lattiacurling, laukaisu/heittotutka, sekä erilaiset ongelmanratkaisutehtävät, kuten kymmenen hengen säkkihyppely, ryhmäsukset, sekä erilaiset köysitehtävät. Paketti tarjoaa yhdessä tekemistä ja tehtävät voi suorittaa sisällä tai ulkona. Hinta alkaen 800 € (alv 0%)

2. Paikallispeli Ässät vs Lukko (max 20 hlöä)

Tervetuloa selvittämään, kummassa joukkueessa on parhaat laukojat tai taitavimmat pöytälätkän pelaajat. Alun ”varaustilaisuudessa” selviää puetko päällesi Ässien vai Lukon pelipaidan, jonka jälkeen kisaillaan Satakunnan derbyssä hauskoissa jääkiekkoaiheisissa lajeissa, kuten tarkkuuslaukaus, laatikkolätkä, pöytälätkä, laukaisututka tai Ässät -aiheinen tietokisa. Lopussa parhaat palkitaan, mutta tietenkin hävinneitäkin muistetaan. Hinta alkaen 400 € (alv 0%)

3. Talviklassikko (max 30 hlöä)

Talviklassikko tarjoaa vauhdikasta menoa jäällä ennen ottelua. Ryhmänne pääsee pelaamaan jääkiekkoa aidoissa seurojen pelipaidoissa erotuomarin valvovan silmän alla. Tryout osuudessa pääset testaamaan taitojasi luistelussa, laukaisussa ja erilaisissa taitoradoissa. Jälkipelit pelataan saunan lauteilla ennen illan liigaottelua. Talviklassikkoon tarvitset omat luistimet. Hinta alkaen 600 € (alv 0%)

4.Pallopelit (max. 20-40 hlöä)

Sähly, sulkapallo, tennis, golf, jalkapallo, pesäpallo ovat tuttuja lajeja, mutta millaista olisi pelata fast scoopia, lippupalloa, La crossea tai nuijapalloa ilmatäytteisellä peliareenalla? Pallopelit paketissa nautitaan porukassa pelaten. Voit valita ryhmällesi haluamanne pallo- tai mailapelin tutuista tai vähemmän tunnetuista lajeista. Lajikokeilun ja pelien lisäksi on mahdollisuus valita vaikka kokonainen lajikurssi. Hinta alkaen 400 € (alv 0%).

5. Kuntotestit (max 20 hlöä)

Tilaa ryhmällesi kuntotestit, jotka ovat helppo tehdä hikoilematta ja hengästymättä. Testeistä saa kattavan käsityksen oman kropan kunnosta ja terveydentilasta. Testi koostuu InBody kehonkoostumusmittauksesta, Polar leposykemittauksesta ja puristusvoimamittauksesta. Osallistujille annetaan henkilökohtainen kuntoarviolomake, yhteispalaute testituloksista, sekä liikuntaohjeita kuntokalenterin muodossa. Tarkempia tietoja testeistä saat klikkaamalla tästä. Hinta alkaen 500 € (alv 0%)

6. Räätälöi oma paketti

Voimme järjestää haluamassanne paikassa toimintaa lähes lajissa kuin lajissa. Organisoimme tarvittaessa ruokailun, tilat, kuljetuksen ja ohjelman toiveidenne mukaisesti. Kykenemme liikuttamaan suuriakin joukkoja kerralla. Kysy tarjousta!

Katso video Patapaketeista!

Ässien Aitio- ja lippupaketit tästä!