85 koululaista saa Reilu Kaveri -stipendin Suvivirren saattelemana

Nyt toista vuotta koulut saivat hakea Reilu kaveri -stipendejä. Yhteensä 85 koulua halusivat palkita alakoulujensa oppilaita. Kolmasluokkalainen Peetu Laaksonen Mikaelin koulusta oli yksi iloisista stipendin saajista. LiikU ja TOK onnittelevat kaikkia Reiluja Kavereita ja toivottavat myös ihania kesälomapäiviä!

Varsinaissuomalaiset alakoulut hienosti mukana!

Turun Osuuskauppa on käynnistänyt yhteistyössä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa hankkeen, jonka puitteissa jokainen TOK:n toimialueella toimiva alakoulu voi halutessaan jakaa Reilu Kaveri -stipendin. Stipendin avulla TOK ja LiikU haluavat olla kannustamassa Turun seudun alakoulujen oppilaita yhteisöllisyyteen ja toisten huomioon ottamiseen.

Stipendin voi saada oppilas, joka on valmis ottamaan kaikki mukaan leikkeihin ja toimii reiluna kaverina omassa kouluyhteisössään. Tarkoituksena on, että oppilaat itse valitsevat keskuudestaan stipendin saavan oppilaan. Stipendi on S-ryhmän 50 € lahjakortti ja se on tarkoitus jakaa koulun kevätjuhlan yhteydessä.

”Tämä oli nyt toinen vuosi, kun koulut saivat hakea Reilu kaveri-stipendejä. Yhteensä 85 koulua halusivat palkita alakoulujensa oppilaita. Tämä on mitä oivallisin tapa kannustaa oppilaita yhteisöllisyyteen ja ottamaan toiset huomioon suvivirren saattelemana”, kiittelee osanottoa LiikUn kehittämispäällikkö Karita Toivonen. 

Kolmasluokkalainen Peetu Laaksonen Mikaelin koulusta oli yksi iloisista S-ryhmän lahjakortin saajista. Katso Peetun fiilikset videolta!