Tule meille aluejohtajaksi

Tule meille töihin vastaamaan LiikU:n strategian toteuttamisesta ja toiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakuntien alueella.

Nykyisen aluejohtajan siirtyessä uusien haasteiden pariin etsimme

ALUEJOHTAJAA

 

LiikU:n tehtävänä on edistää liikuntakulttuuria sekä lounaissuomalaisten hyvinvointia. Toimintatapojamme ovat vaikuttaminen ja kehittäminen sekä uudistaminen verkostoja ja kumppanuuksia vahvistamalla. Tärkeitä kumppaneita ovat kunnat, liikunta- ja urheiluseurat sekä muut liikuntaa järjestävät tahot. LiikU:lla on toimistot Porissa ja Turussa. Budjettimme on noin kaksi miljoonaa euroa. Vakituisia työntekijöitä on 14. Lisäksi toiminnassamme on mukana lukuisia vapaaehtoisia.

Aluejohtajalta edellytämme

  • Kokemusta ja kykyä johtaa asiantuntijaorganisaatiota
  • Liikunnan ja urheilun toimintaympäristön tuntemusta
  • Ongelmaratkaisukykyä, luovuutta ja joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa
  • Yhteistyökykyä, uteliaisuutta ja halua verkostoitua
  • Taloushallinnon osaamista
  • Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle näköalapaikan liikuntaan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi dynaamisessa organisaatiossa. Toimipisteesi on Turussa, mutta työ edellyttää myös matkustamista. Toiveena on, että uusi aluejohtaja ottaisi tehtävän vastaan 1.2.2022 alkaen. Tarvittaessa aloitusajankohdasta voidaan neuvotella.

Jätä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen pasi.koski(at)liiku.fi palkkatoiveen ja CV:n kera viimeistään 28.11.2021. Lisätietoja antaa puheenjohtaja Pasi Koski (p: 040-5160569) puhelimitse to 18.11. klo 16–18 ja pe 19.11. klo 14–16 tai sähköpostitse.

Tarkemmin LiikU:sta täältä