Maakuntiemme urheiluhetket Urheilugaaloissa 29.1.2022

Satakunnan Urheilugaala 29.1.2022 Cygnaeuksen juhlatila, Pori ja Yle areena 

Satakuntalainen urheiluyhteisö kokoontuu jälleen juhlistamaan maakunnan huikeita urheiluhetkiä menneeltä kaudelta. Nämä hetket ovat syntyneet urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta, unohtamatta tietenkään taustajoukkojen ja valmentajien merkittävää panosta. Yhtenä iltana olemme kaikki yhteisöllisesti saman katon alla!  

Viihteellisen illan aikana paljastuu, kuka on maakunnan paras urheilija vuonna 2021 ja kuka saa järjestyksessään 12:nnen Satakuntalaisen urheilun elämänurapalkinnon sekä kuka on vuoden nuori urheilija. Haastattelujen ja palkintojen jaon lomassa esitetään viihteellistä ohjelmaa. Tarjolla on myös herkullinen kolmen ruokalajin illallinen. Yle areena näyttää suorana osan gaalasta!  

Lue lisää Satakunnna Urheilugaalasta täältä!

 

Varsinais-Suomen Urheilugaala - vuoden suurin liikunnan ja urheilun respect tilaisuus 

Varsinais-Suomen Urheilugaala tulee täyttämään Gatorade Centerin jääkiekkopyhätön. Maakunnan koko sporttiperheen kokoontuessa yhteen, on ilmassa aina suuren urheilujuhlan taikaa. Elämänurapalkinto ja Hall of Fame kunniagalleriaan nostot herättävät suuria tunteita ja kunnioitusta eikä gaalan viihteelliset esitykset ole koskaan pettäneet. 

-Urheilulla on yhdistävä vaikutus, yhteisöllisyys ja respect -henki ovat gaalan vahvuuksia, toteaa Varsinais-Suomen Urheilugaalan tuottaja, Tino-Taneli Tanttu.  

  Kaiken urheilutoiminnan kivijalka on seuratyö ja urheilugaalojen perinteisiin onkin kuulunut aina seuratyön merkityksen korostaminen. LiikU ja Varsinais-Suomen liitto kutsuvat kaikki palkittavat seuratyöntekijät gaalaan kunniavieraina.  

-Seuratyön merkitys koko maakunnan hyvinvoinnille ja elinvoimaisuudelle on hyvin merkityksellistä. Urheilugaalan kumppanina pidämme tärkeänä, että seuratoimijoiden tekemä vapaaehtoistyö saa ansaitsemansa huomion, toteaa Varsinais-Suomen liiton edunvalvontajohtaja, Janne Virtanen. 

  Illalliskorttien osto ja pöytävaraukset 12.12. mennessä (tai niin kauan kuin paikkoja jäljellä) osoitteessa www.liiku.fi/urheilugaala