Ohjauskokemusta LiikUn leiritoiminnasta

7.2.2023

Onko teidän seurassa aloittelevia nuoria, joille ohjauskokemuksesta olisi hyötyä? Tai muuten leirihenkistä väkeä, joille lasten ja nuorten hyvinvointi on tärkeää tai jotka haluavat tulla liikkumaan yhdessä lasten kanssa.

LiikUn leireillä nuori saa toimia esimerkiksi ryhmänohjaajana yhdessä parin kanssa. Ryhmänohjaajan vastuulla on huolehtia siitä, että lapsiryhmä on siellä missä aikataulullisesti kuuluukin. Aiempaa ohjauskokemusta ei tarvita, mutta leiriviikon jälkeen sekä ohjauskokemus että ryhmänhallintataidot ovat hallussa. Alaikäraja vapaaehtoisille on 17 vuotta (Pitkis 18 vuotta / nuorisojohtajakurssit käytynä). Ryhmänohjaajien lisäksi leiritoiminnassa on puuhaa moneen lähtöön viestinnästä ruokahuoltoon, kioskista turvatiimiin.

Kaikissa kysymyksissä leiritoimintaan liittyen voit olla rohkeasti yhteydessä leiritoimintojen kehittäjiin: Elina Setälä Satakunnassa ja Laura Tolonen Varsinais-Suomessa (etunimi.sukunimi@liiku.fi). Leirien omille nettisivuille pääset linkeistä Pitkis ja Kesis