Varsinais-Suomen Urheilugaala kokosi yli 850 gaalavierasta Logomoon

Varsinaissuomalainen liikunta- ja urheiluväki nautti gaalasta Logomossa teemalla "Respectiä parhaimmillaan". Jo kuudetta kertaa! Hall of Fame -kunniagalleriaan huikeita esikuvia.

Varsinais-Suomen Urheilugaala järjestetään kahdesta syystä: toisaalta haluamme kiittää ja kannustaa arvokasta seuratyötä tekeviä, mutta myös huomioida urheilullista menestystä niittäviä oman elämänsä sankareita. Tämän juhlan on tarkoitus koota yhteen tahot, tekijät ja teot Varsinais-Suomen alueelta yhteiseen juhlaan, jossa kättä paiskaavat niin urheilu kuin liikuntakin. Ohessa palkitut listana sekä alla linkki julkaisuvapaisiin kuviin.

” Onnistuimme tänäkin vuonna hienosti, sillä yli 850 gaalavierasta saapui Logomoon. Ilman kumppaneitamme ja tarmokasta henkilöstöämme näin hienoa yhteistä juhlaa tuskin oltaisi pystytty tänäkään vuonna järjestämään.”, kiittelee Jari Haapanen.

Hall of Fame -kunniagalleriaan huikeita esikuvia
Unohtumattomat urheiluhetket kannustavat, kasvattavat ja tarjoavat esikuvia. Näiden unohtumattomien hetkien varjelemiseksi ja vaalimiseksi on perustettu Varsinais-Suomen urheilun Hall of Fame -kunniagalleria. Tänä vuonna Hall of Fame -toimikunta liitti galleriaan Paavo Nurmen seuraksi Voitto Hellstenin, Jarno Saarisen, Pertti Karppisen, Liisa Peltolan, Juhani Juuso Wahlstenin, Jarkko Niemisen ja Saku Koivun. Lue lisää täältä!

Kuvasatoa löytyy täältä!

Tapahtuma-aikaisia tunnelmia voit ihastella Facebookista, Instagramista ja Twitteristä (@vsurheilugaala, @liikury).