KOHTI LIIKUTTAVAA MAAKUNTAA

Tervetuloa mukaan valmistelemaan Varsinais-Suomen liikuntastrategiaa!

Hienoa, että olemme strategiatyön merkeissä lähdössä matkalle kohti yhteisiä liikunnan suuntaviivoja sekä Satakunnassa että Varsinais-Suomessa! Mitä paremmin siinä onnistumme, sen vahvemman selkänojan syntyvät strategiat tuovat meidän kaikkien tekemiselle!

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: liikunta, liikkuminen, ulkoilu, luontoliikunta, urheilu, kilpa-, huippu- ja paraurheilu, työmatka-, arki-, kunto-, hyöty-, terveys-, soveltava jne. liikunta. Joku näkee tärkeimpänä toiminnan järjestämisen, toinen taas aktivoivien ja esteettömien olosuhteiden tuottamisen. Tärkeää on, että jokainen löytää näistä omansa. Jokainen näkemys on tärkeä, ja strategiasta tulee aina tekijöidensä näköinen. Tilankäytöllisistä syistä käytämme työtermiä ”liikunta”, muistaen kuitenkin terminologisen monimuotoisuuden.

Sekä Satakunnassa että Varsinais-Suomessa strategiaprosessi toteutetaan kolmena iltatilaisuutena kevään 2023 aikana. Syksylle jää vielä toteutettavaksi lopullisen strategian julkistaminen jollain yhteisesti sovitulla tavalla.

Tässä on tähän mennessä sovittu aikataulutus Varsinais-Suomen osalta: 

1. strategiatilaisuus 

  • keskiviikko 29.3.2023 klo 17-20, alustava paikkavaraus: Turun Messukeskus 

2. strategiatilaisuus 

  • torstai 27.4.2023 klo 17-20, paikka ilmoitetaan myöhemmin

3. strategiatilaisuus  

  • keskiviikko 31.5.2023 klo 17-20, paikka ilmoitetaan myöhemmin

Tästä pääset tutustumaan strategiatyön taustamateriaaleihin.

Strategiatilaisuuksien ohjelmat löytyvät päivämäärän mukaan alla olevista liitteistä