Verkostot

Vertaistukea, ajatusten ja osaamisen vaihtamista, yhteistyötä

Koordinoimme Lounais-Suomen alueella seuraavia verkostoja:

  • Liikkuva koulu verkosto
  • Liikkuva opiskelu verkosto
  • Liikuntatutoreiden verkosto 
  • Harrastamisen edistämisen verkosto

Koordinoimamme verkostot ovat avoimia verkostoja, johon kaikki asiasta kiinnostuneet toimijat ovat tervetulleita mukaan. Tavoitteenamme on vaihtaa kokemuksia ja osaamista, jalkauttaa tietoa, tarjota vertaistukea sekä tehdä yhteistyötä.

Mikäli et vielä ole mukana verkostoissa, niin hyppää rohkeasti mukaan hakemaan verkostoista tukea ja tsemppiä oman työhön!

Verkostoja koordinoi Mirjami Laaksonen, etunimi.sukunimi@liiku.fi, puh. 040 9000 838

 

Lounais-Suomen Liikkuva koulu ja opiskelu verkostotapaaminen 


Yhdistetty Liikkuva koulu ja opiskelu -verkostotapaaminen järjestetään torstaina 26.1. Elisenvaaran yhtenäiskoululla Pöytyällä.

Aika:              To 26.1.2023 klo 15-17:30

Paikka:           Elisenvaaran yhtenäiskoulu  Kyröntie 16, 21800 Pöytyä

Kutsutut:        Lounais-Suomen koulujen ja oppilaitosten opettajat, edustajat ja liikuntakoordinaattorit/ liikunnan yhteyshenkilöt, Liikkuva koulu ja opiskelu -koordinaattorit sekä muut, jotka ovat kiinnostuneita koulu- ja opiskeluikäisten lasten ja nuorten liikunnan edistämisestä. 

Ohjelma:        Tapaamisessa pääsemme tutustumaan viime vuonna valmistuneen koulurakennuksen tiloihin ja liikuntamahdollisuuksiin. Toiminnallisessa osuudessa sukelletaan Koukuttavaa välituntiliikuntaa -konseptimme saloihin: pääset käytännössä tutustumaan välituntiliikunnan koukuttaviin klassikoihin ja uusiin tuttavuuksiin (mm. Spikeball, dodgeball ja Blazepod). Luvassa myös verkostoitumista, kuulumisten vaihtoa sekä kokouseväät. Lisäksi kuulet ajankohtaiset terveiset LiikUlta ja Liikkuva koulu ja opiskelu -ohjelmista. Tilaisuus on maksuton. LiikU tarjoaa kahvit ja pientä purtavaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 23.1. tämän linkin kautta 

Huom. Aloitamme tapaamisen liikuntasalissa toiminnallisella osuudella.Varaathan mukaan sisäliikuntavarusteet ja tarvittaessa juomapullon toiminnallista osuutta varten. Huomioithan, että Elisenvaara on  kengätön koulu.

 

Harrastamisen edistämisen verkostotilaisuus

Tapaamisessa pääsemme tutustumaan Nousiaisten harrastamisen Suomen mallin toimintaan. Nuorisotyön koordinaattori Henna Isotalo esittelee meille kunnan harrastetoimintaa ja pääsemme tutustumaan käynnissä oleviin kerhoihin sekä vanhan koulun ruokalaan/keittiöön remontoituihin kerhotiloihin ja Nuokkariin, josta löytyy mm. iWall-seinä. Lisäksi tilaisuudessa on mukana LiikUn seuratoiminnon kehittämispäällikko Marko Mäenpää ja Elli-Noora Rinne Lounais-Suomen aluehallintovirastosta. Tilaisuus on maksuton.  Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 3.2. 

Aika:        ti 7.2.2023 klo 12.30-15

Paikka:    Nousiaisten nuorisotila, Moisiontie 19, Nousiainen. Nuokkari on vaaleanharmaa rakennus koulun pihalla. Parkkipaikkoja löytyy nuokkarin edustalta, kunnantalon pihasta tien toiselta puolelta sekä nuokkarirakennuksen vieressä olevalta parkkialueelta.

Ohjelma:

  •   Tutustuminen Nuokkariin, harrastuskerhoihin ja tiloihin
  •   Kahvia ja pientä välipalaa
  •   AVI:n ajankohtaiset ja mahdollisuus esittää kysymyksiä Elli-Noora Rinne, Lounais-Suomen aluehallintovirasto
  •   Seurat Harrastamisen Suomen mallissa Marko Mäenpää, LiikUn seuratoiminnan kehittämispäällikkö
  •   Kuntien kuulumiset ja vapaata keskustelua

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lounais-Suomen aluehallintoviraston kanssa. 

Liikuntatutoreiden verkostotapaaminen 

Aika: ti 1.11.2022 klo 12-15

Paikka: Turun SuperPark ja Caribian kokoustilat - Kongressikuja 1, 20540 Turku

Kutsutut: Lounais-Suomen koulujen ja oppilaitosten liikuntatutorit sekä liikuntatutor-toiminnasta kiinnostuneet.  

Ohjelma: Rentoa yhdessäoloa, tutustumista ja liikuntatutor -toiminnasta keskustelua ja ideointia. Nautitaan myös herkulliset kokouseväät. Asiaosuuden jälkeen on lähdetään yhdessä nauttimaan SuperParkin aktiviteeteista. Varaathan aktiviteetteihin sopivan vaatetuksen mukaan!

Tilaisuus on maksuton.