Verkostot

Vertaistukea, ajatusten ja osaamisen vaihtamista, yhteistyötä

Koordinoimme Lounais-Suomen alueella kolmea verkostoa:

  • Liikkuva koulu verkosto
  • Liikkuva opiskelu verkosto
  • Harrastamisen edistämisen verkosto

Koordinoimamme verkostot ovat avoimia verkostoja, johon kaikki asiasta kiinnostuneet toimijat ovat tervetulleita mukaan. Tavoitteenamme on vaihtaa kokemuksia ja osaamista, tarjota vertaistukea sekä tehdä yhteistyötä.

Mikäli et vielä ole mukana verkostoissa, niin hyppää rohkeasti mukaan hakemaan verkostoista tukea ja tsemppiä oman työhön!

Verkostoja koordinoi Mirjami Laaksonen, etunimi.sukunimi@liiku.fi, puh. 040 9000 838

 

Lounais-Suomen Liikkuva koulu ja opiskelu verkostotapaaminen 

Aika: to 22.9.2022 klo 14:30-17

Paikka: Turun SuperPark ja Caribian kokoustilat - Kongressikuja 1, 20540 Turku

Kutsutut: Lounais-Suomen koulujen ja oppilaitosten edustajat, kuntien liikuntakoordinaattorit/liikunnan yhteyshenkilöt ja muut, jotka ovat kiinnostuneita koulu- ja opiskeluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä

Ohjelma: Verkostotapaamisessa Tiina Kaijanen Lounais-Suomen aluehallintovirastosta kertoo 13.9.2022 alkavasta valtionavustushausta Liikkuva koulu ja opiskelu -toimintaan. Lisäksi Pekka Tiitinen Opetushallituksesta kertoo hieman Liikkuvat -ohjelmien ajakohtaisista kuulumisista. Ohjelmassa on myös kuulumisia ja tutustumista kohderyhmittäin. Asiaosuuden jälkeen on mahdollista jäädä nauttimaan SuperParkin aktiviteeteista.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 20.9.2022 tämän linkin kautta 

LiikU tarjoaa kahvit/teen ja pientä purtavaa. Lisäksi Superparkin aktiviteetit ovat maksutta verkostoon osallistujien käytössä. Varaathan aktiviteetteihin sopivan vaatetuksen mukaan!

 

Tilaisuus on maksuton.