Varhaiskasvatusverkosto

Verkostojen avulla innostusta, osaamista ja lisää liikettä pienten lasten arkeen!

Verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa, hyviä vinkkejä ja käytänteitä pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä sekä pohditaan yhdessä erilaisia kehittämistarpeita. Tapaamisissa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Teemoja suunnitellaan ja kehitetään osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Verkosto on tarkoitettu Lounais-Suomen kuntien varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattoreille/ liikunnan yhteyshenkilöille, oppilaitosten edustajille, kuntien liikuntapalveluiden varhaiskasvatuksen vastaaville ja seuratoiminnan parissa toimiville, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä. Verkostotapaamisia järjestetään 3-4 kertaa vuodessa ja tilaisuudet ovat maksuttomia. Verkostoa organisoi Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.

Lähde rohkeasti mukaan verkostoitumaan ja saamaan virtaa omaan työhösi!

Seuraava Lounais-Suomen varhaiskasvatuksen liikunnan edistämisen verkostotapaaminen

Aika: maanantai 9.10.2023, klo 11.30-15.00

Paikka: Märynummen päiväkodin kota, Vanikkatie 1, 25250 Märynummi

Kutsutut: Lounais-Suomen kuntien varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattorit/ liikunnan yhteyshenkilöt, oppilaitosten edustajat, kuntien liikuntapalveluiden varhaiskasvatuksen vastaavat ja muut, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä

Ohjelma:

Tervetuloa tutustumaan Märynummen päiväkotiin! Päiväkodin yksi keskeinen toiminta- ja oppimisympäristö on oma metsäpaikka, jossa sijaitsee kota talousrakennuksineen. Vietämme verkostotapaamisen kodalla. Metsävarhaiskasvatus, ulkona oppiminen ja lapsen luontosuhteen syventäminen ovat päiväkodille tunnusomaista. Päiväkodin instagram-tililtä (@marynummen_paivakoti) pääsee katselemaan tarkemmin päiväkodin puuhia.

Lisäksi pääset vaihtamaan kuulumisia muiden verkostolaisten kanssa sekä kuulet ajankohtaiset terveiset LiikUlta, Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmalta ja Lounais-Suomen aluehallintovirastolta.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen verkostotapaamiseen on päättynyt.