Järjestämme räätälöityjä liikunta-, hyvinvointi- ja seikkailupäiviä perus- ja toiselle asteelle. Lisäksi voit tilata meiltä liikunta- ja hyvinvointipalveluita työyhteisölle.

Meiltä löytyy liikunta- ja seikkailuvälineitä usean eri toimintojen tarpeisiin. Otamme huomioon turvallisuuden ja voimassa olevat viranomaisten (THL) ohjeistukset.

Liikunta-, hyvinvointi- ja seikkailupäivät voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen ja käytettävissä olevien olosuhteiden mukaisesti - sisällä tai ulkona.

Seikkailu- ja liikuntapäivän tavoitteena on saada osallistujalle virkistävä liikunnallinen toimintapäivä, joka sisältää esimerkiksi tutustumista yhteen tai useampaan lajiin, yhteistoimintaa, elämyksiä sekä uusia kokemuksia. Luokka, koulu tai koko kunta voi tilata seikkailu-, hyvinvointi- tai liikuntapäivän.

Meiltä voit tilata ohjaajat omaan liikuntapäivääsi. Voit myös tilata vaunun ja järjestää tapahtuman itse. Vaunun sisällön avulla saat vauhtia myös liikuntatunteihin.

Katso lisää seikkailupäivistä.
Katso lisää liikuntapäivistä.
Katso lisää hyvinvointipäivästä.

Työyhteisöjen liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Liikkumista lisäämällä on mahdollista vaikuttaa koulun henkilökunnan työhyvinvoinnin tukemisen ohella koko koulun yhteisöllisyyteen, yleiseen työssä viihtymiseen ja jaksamiseen. Päivittäiseen liikkumisen sitoutuneet työntekijät innostavat esimerkillään myös opiskelijoita liikkumaan. Työyhteisön sosiaalinen tuki on tärkeää arjen rutiinien muuttamisessa liikunnallisemmiksi. Työyhteisöille tarjoamme:

  • Tsemppi- ja Tyky- päiviä ja tuokioita
  • Liikunta- ja terveysaiheisia luentoja
  • Lajikokeiluja
  • Kuntotestauksia ja terveysmittauksia
  • Tukea työyhteisön liikuntasuunnitelman laatimiseen
  • Liikuntatapahtumien suunnittelun ja toteutuksen apua


Löydä lisää sisältöä samoista aiheista